Вітаю, спільнота підкажіть будь ласка які кульки-використовувати для пр654к, хто каже що чисто свінцові можуть підклинювати, стволик то нарізний-шарикі теж стальні? Заздалегідь дякую, з Повагою!
Чтобы стрелять свинцом, нужен антиотскок. Иначе будут и клины, и двойные выстрелы. Рецепты, как сделать антиотскок есть в интернете. Ну а так - любыми нормальными шарами можно
Вітаю, дуже хочу змастити мр 654к але не має поки змоги купити силіконове мастило для внутрі, нетрального для наружі та деталей деяких. Може кто використовував вазелінову олію, чи щось чув накшалт цієї олії для смазки девайсів? Вазелінова олія продається в аптеках, вона вроді не шкодить гумі правда в ній є парафін, мені здається це не дуже добре, пр неї я дізнався від ІІ ( інтелекту ). Не запорю якоїсь бочини крім потім щоб насухо витерти її? Може хто відпишється буду вдячний. З Повагою!
Силикон нужен только для прокладок, подходит любой, даже сантехнический. Для прокладок - только силикон. Сам девайс можно протереть тряпочкой с любой автосинтетикой. Он стальной, ему в целом пофиг
Дякую, мабудь всеж буду вилазити з засади та перебежками до маркету, там є і автоиобільні мастила і сантечнічні може і по збрї щось буде але наврятдлі.
Вибачте за міймакароний венігрет, купив те що купив, дякую за підказки і вибачте ще раз що поморочив голови усім. Миру, Перемоги!
Ніколи не мав девайсів цього хоббі, стикаюсь вперше та ще і нетерплячий. Буду потрохи вчитися, трохи читаю форум з 2010 року, наш Український що зараз діє. Зустрічаються нік нейми схожі назараз з тих часів, тиж видно тіки починали, і антіотскоки і камери точили і апгрейд з А.. якась фірма мабудь ворожа. Добра з Повагою! А читаю що користувачі з цієї гілки скинули адреси чи як воно а ссилкі.