Что лучше для терки705 Тайгер или торнадо

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Proshchenko, 21 лют 2015.

?

Что лучше

1. Тайгер

66,7%
  2. Торнадо

33,3%
  1. И с какой чистотой купить катушку для старины. По ВОВ не хожу

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Чохол на блок керування всіх моделей металошукачів Garrett серії ACE. Головне призначення - захист д...
      200 грн.
    3. Новый старательский лоток D38cm..и неодимовый магнит ..смотрите другие мои лоты…есть новые поступлен...
      427 грн.
    4. 100 грн.
    5. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
  2. Serg-SPB

Serg-SPB Oberleutnant

Повідомлення:
    6.984
    стандартная 7,
    то 18,75 Тайгер (или стандарт) если древность, Руль (Голиаф, Торнадо) на 3кГц если империя.

3. bajz

bajz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    Русь
    Якщо є стандарт, то жодної би не брав.

4. Почему?

5. bajz

bajz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    Русь
    Тайгер по розмір практично як стокова (глибину визначає ширина катушки). Торнадо ширша на півтора дюйми, але є одне велике АЛЕ. Не знаю як у вашому приладі, я наприклад з рідною катушкою веду пошук на максимальній чуйці. Питання в тому яким буде це значення з Торнадо, чи не прийдеться зменшувати чутливість, щоб позбутися глюків. І от виходить, що катушка більша, ваща, а чуйка меньша - і в результаті глибина та сама. Два рази я мав негативний досвід з Нелом (в НОВІЙ катушці був неякісно припаяний штекер, інша глючила від найменьшого дотику). Хоча якби була можливість на місці вибрати катушку з декількох, перевірити чи все працює добре, то можливо. Але в реальності то лотерея, потім відсилай її туда-сюда.
    Також мав Голіафа, якість і вага мене порадували. Десь читав шо Марс готується випускати 13-ти дюймові катушки, можливо золота середина. Але звертав би на них увагу лише у випадку проблем з рідною катушкою.
    Така моя скромна думка. :)

6. ruslan74

ruslan74 Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    49
    Повідомлення:
    2.334
    Адреса:
    Західна Украіна
    А як вважаєте элліпс катушка DD розміром 10х5 дюймів частотою18,75 кГц по старовині краже буде звичайної?

7. bajz

bajz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    Русь
    Якщо ви мене запитуєте, то відповідь буде наступна. Ця катушка для засмічених місць, де глибина виявлення і висока чутливість не вітаються. Там головне вибірковість. В чистому полі, чи вірніше сказати постколгоспному полі з нею меньше знайдете ніж із стандартною, глибина = ширині.

8. bajz

bajz Stabsgefreiter

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    Русь
    Додам, все залежить від засміченості, і висока частота глибше бачить дрібні цілі ніж середня чи низька.

9. ruslan74

ruslan74 Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    49
    Повідомлення:
    2.334
    Адреса:
    Західна Украіна
    Значтиь основної ,стандартної мені хватить,я так розумію.Бо таких засмічених місць я не маю.