Конина. Всегда споры по этой "чне" безтолковой и невостребованной. У каждого копателя они валяются. Только фото можно было сделать не на руке, а то дерматологи придираться начнут... Типа - некультурно. Успехов.
А под "дерматологами" Вы подразумеваете модераторов и администрацию форума? Вот "наведут" они на Вас "злой герпес" - будете знать)))
Я Вас зрозумів, але я не маю ніякого злого умислу. Просто іноді дивують такі недбалі виставляння своїх артефактів на форумі. Проскакує тут іноді критика, на тему: частини тіла не обговорюються і не оцінюються. Але це особиста справа. Я сам копатєль і часом ковиряюсь у такому гі_ні, що після цього руки за два рази не можна відмити, але по приїзді до дому, відчищаю свої знахідки до нормального вигляду і тільки тоді починаю фотографувати. Для цього у мене є різні матеріали для фону, головне, щоб вони були контрасні до предмету фотографування і якщо потрібно - лінійка для поняття розміру. І ще, не секрет, що іноді предмети виставлені на обговорення, або оцінку часто знаходять майбутніх покупців. Тому і фото гарне працює з перших секунд після виставляння. От і все. Успіхів.