Скорее с радиотехники, чем авто- Может быть трансформатором от высоковольтного преобразователя (к примеру, для питания анодных и сеточных цепей ламповой техники) либо переходной (или выходной) низкочастотный трансформатор. К тому же электропроводка автомобилей выполняется многожильными а не одножильными проводами. К детали на фото припаяны одножильные провода.
Вітаю! Нагадує екран високочастотної плати старовинного (можливо лампового, але не обов'язково) приймально-передаючого або вимірювального пристрою з отвором регулювання контурної котушки. Наприклад: Або захисний кожух пристрою, що має відкриті єлектроконтакти що знаходяться під напругою (реле, контактори, тощо).
...теж зразу подУмалося про кришку поляризованого (регульованого) РЕЛЕ. на 1937 рік уся (німецька) електронна апаратура так чи інакше мала (або взагалі - базувалася) саме на РЕЛЕ... зв"язок, навігація, обчислення, контрольна ап-ра тощо... (Люфтваффе, У-боти, "Фау", "Енігма"...)
Вітаю. Не знаю чи чимось допоможе це, але ось ця штука комплектна, такою як вона була при житті. Думаю що так Вам буде зручніше та легше визначити деталь .
Та я не знаю.Я її не розбирав. Це щось типу якоїсь вимірювальної штуки по електроніці.Вставляється як звичайна розетка, на ньому є екран-табло, і зверху є пиптиль, типу кнопки.Я так розумію , що потрібно було кнопку нажати, і на екрані щось повинно висвітитись.Можливо я й помиляюсь. Колись виставляв свою на визначення, то ніхто нічого невідписав.
агА !? ну, 2 контакти, віконце і кнопка зверху : - слабкотОчний вимикач з покажчиком положення (вкл./викл.) ? - автомат захисту ?? - газовий розрядник ??? З.ЬІ. ...однозначно - це була військова РЕА...