Подивіться на його сторінку .у Валери такі шеврони що таких у вагнерів ніколи не було .таке враження що що вночі присниться те і шиє.відверто говорить що передали військові але це не так.А Швейка продає деякі речі з війни в перемішку з підробкою занижує ціни аби люди купили. Тому можливо потрібно піднімати на голосування про блокування
Я вже дивився а шо там нового? Ви знаете абсолютно все що носили Вагнери? У Вас мабуtь досвiд великий у збираннi та дослiдженнях щевронiв з tiei сторони? А якщо серьезно,то звинувачення треба пiдкриплювати. Сподiваюсь Ви Без образ. на мене? Да до речи ,тут на форумi вже е тема про пiдроблени шевроны рф iтд .
Які Вам докази треба? Фото із швейною машинкою? Доказів вистачає ,але я так поняв що ту всеодно чим люди займають Дякую.і без образ
Докази такi Весь перлик фото шевронив Вагнерив яки на Вашу домку 100% носились . Бажано з вашого зiбрання. Cвобода торгівлі та Вашого вибору. Ви свій вибір зробили Цим продавцям по яких казали , не бачити тепер прибутку вид Вас та ще багатьом. А блокувати людину, то вже не нам з Вами вирішувати.
А тепер порівнюйте Ось є продавець Игорян він ні разу не вказує що це трофеї.а от люди купують в нього і роблять з них трофеї
Вибачте а шо з чим привнювати? Перше фото там рф . друге фото Вагнери . Трете обратки . Четверте не видно дуже малий розмир. Ну це видома тема. Я наприклад продаю тiльки те що було р в АТО. (сепаратисти ДНР ЛНР Козаки) То це трофей чи не?