Може це буде флуд на цьому форумі. Я реєструвався анонімно не тому що я бот, а тому що я боюся мобілізації. І все ж повністю анонімно не вийшло (не пропускає StopForumSpam) Чому дрони, які застосовують на фронті саме дрони-камікадзе, а не багаторазові? Можливо ця ідея виглядає дитячою. Це тому що я не довго думав як можна зробити простий механізм для утримання та зкидання боєприпасу. Може можна якось простіше не знаю. Ідея в тому, що зеленим позначено циліндри із заліза, в які вкручено болти (позначено оранжевим), болти входять в боєприпас (позначено фіолетовим). Циліндри за допомогою пружин розтягнення (або чогось іншого) притискаються до боєприпасу і туди заходять стержні (оранжевим) для додаткової фіксації. А потім на чотири з'єднані послідовно соленоїди має поступити короткий потужний імпульс струму, зелені циліндри мають втягнутися всередину і боєприпас падатиме вниз по якійсь трубі прямокутного перерізу
Напишу на кацапській тому що технічна кацапська у мене краще виходить. Теоретически соленоиды работают,но на практике нет. Дело в том что соленоид может втянуться максимум на 10 мм,для этого ему надо напряжение где то 36 вольт и ток не меньше 1 А. надо делать ярмо и якорь из трансформаторного железа. Такие конструкции очень трудозатратные . Что бы получить 36 вольт надо много аккумуляторов. Ещо надо организовать питание 5-12 вольт для схемы и 36 вольт для исполнительного механизма. Это тоже геморой. Если Вас интересуют двигатели с линейным перемещением, попробуйте вот это. центральный замок авто. Он имеет ход до 20 мм и питание 12 вольт,ток не помню ,но не большой. Он организован на обычном электродвигателе