Чому дрони саме камікадзе?

Тема у розділі 'Військово-технічна інформація', створена користувачем Xerox152_2, 7 гру 2024.

1. Xerox152_2

Xerox152_2 Schütze

Повідомлення:
    2
    Може це буде флуд на цьому форумі.
    Я реєструвався анонімно не тому що я бот, а тому що я боюся мобілізації. І все ж повністю анонімно не вийшло (не пропускає StopForumSpam)
    Чому дрони, які застосовують на фронті саме дрони-камікадзе, а не багаторазові?
    Можливо ця ідея виглядає дитячою. Це тому що я не довго думав як можна зробити простий механізм для утримання та зкидання боєприпасу.
    Може можна якось простіше не знаю. Ідея в тому, що зеленим позначено циліндри із заліза, в які вкручено болти (позначено оранжевим), болти входять в боєприпас (позначено фіолетовим). Циліндри за допомогою пружин розтягнення (або чогось іншого) притискаються до боєприпасу і туди заходять стержні (оранжевим) для додаткової фіксації. А потім на чотири з'єднані послідовно соленоїди має поступити короткий потужний імпульс струму, зелені циліндри мають втягнутися всередину і боєприпас падатиме вниз по якійсь трубі прямокутного перерізу

2. Цікаві лоти

1. Штампи та печатка з податкової м.Суджа Курської області. Відправлення тільки по Україні Новою пошто...
      105 грн.
    2. В гарному стані. До рації Азарт
      1200 грн.
    3. Голова от снаряда дистанційного мінування системи Земледелие. От мин ПТМ 4. Читається як ІНЖЕНЕРНА С...
      3500 грн.
    4. Імпровізація з підарського БК.Може бути використано як підсвічник та інше. Кошти на підтримку бійців...
      350 грн.
    5. Передня частина американського бронежилета
      900 грн.
  3. Xerox152_2

Xerox152_2 Schütze

Повідомлення:
    2
    Не обов'язково циліндри а просто шматки заліза, бо якщо циліндри заточувати буде дорожче

4. Nojik

Nojik Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    463
    Адреса:
    Украина
    Не бійтесь мобілізації, страшніше зустрітися з ворогом і не мати зброї.

Сергей.Иванович., Gasser та 50_Reichsmark подобається це.
  5. gvv2309

gvv2309 Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.455
    Адреса:
    Київ
    Напишу на кацапській тому що технічна кацапська у мене краще виходить.

Теоретически соленоиды работают,но на практике нет.
    Дело в том что соленоид может втянуться максимум на 10 мм,для этого ему надо напряжение где то 36 вольт и ток не меньше 1 А.
    надо делать ярмо и якорь из трансформаторного железа.
    Такие конструкции очень трудозатратные .
    Что бы получить 36 вольт надо много аккумуляторов.
    Ещо надо организовать питание 5-12 вольт для схемы и 36 вольт для исполнительного механизма.
    Это тоже геморой.

Если Вас интересуют двигатели с линейным перемещением, попробуйте вот это.
    центральный замок авто.
    Он имеет ход до 20 мм и питание 12 вольт,ток не помню ,но не большой.
    Он организован на обычном электродвигателе
    c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b.jpg

Gasser та lesnoided подобається це.