Шановні форумчани та модератори, Хто може підказати, Чи можливо на даний час відправити через наложений платіж (Нова Пошта) ствольну коробку + ствол від макету АКС-74? Оціночна вартість буде 10-12тис, чи полізуть дивитися ? Деактив є, ствол прорізаний вздовж. Доки нажаль немає, загубилися. З повагою, Sturmgewehr.
Доброго. Якщо вкажете в декларації що це рульова рейка і привезете запаковане то приймуть, інакше будете довго пояснювати поліції що це ммг...ще може бути продовження, - ті ж самі поліціянти у вас в помешканні з обшуком).
про оцінку, писав 20-30 тис, ніхто нічого, просто на пару грн більше страховка. Реально на пару. Відчуваєте що все в рамках закону, не бійтесь.
В Україні війна, а дехто все продовжує експериментувати. Людоньки, у вас мозок є? Якщо ви поставите оцінку більше 5 тис. як думаєте спитають у вас, що там?! Чи ви наївний? Через три дні чекаємо в темі: Як мене принизила НП. Скиглити.. Ппць..
Я друзям та рідним, яки поїхали з зони БД, по всієї країні що тільки не слав Новою поштою. Десятки посилок за півроку. Від компів з оцінкою в 20-40К, запчастин до авто, крісел, до мангалу, шампурів та більярдного кія у футлярі. Ну питали мене що там. Але якщо спакуєте нормально, можете казати що че хоч граблі, яка там поліція, всім пох.
Панове усім дуже дякую що поділились досвідом, висновки щодо того як відправляти, пакувати та оформляти зробив. Бережіть себе та близьких, ще раз усім спасибі за відповіді.
"Як було всім по#ер що пересилають, так і далі всім по#ер що пересилають тою поштою. Хоч систему залпового вогню перешли, всім буде по#ер" - то реакція брата коли я до хати ПГ9С притягнув (звісно ж без ВВ) Добре пакуйте, і буде вам щастя, а відмовитися показувати і вийти з відділення, і піти в інше ніхто не відміняв. Взагалі якщо ви вказуєте суму велику, їх буде хвилювати не що там, а чи крихке то що там, тому зразу можете сказати що нічого крихкого, запаковане добре, в описі запчастини. Короче, тою поштою їде все і всьо і ніхто не перевіряє і не буде перевіряти бо занадто великі кількості тих посилок щоб хтось то перевіряв.