Чи можливо перестволити РСР4,5 мм на стволик 6,35 мм.?

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем міша, 10 бер 2024.

1. міша

міша Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    271
    Адреса:
    Західна Україна
    Питання в перестволі РСР 4,5 мм.на стволик 6,35 мм..Бланк ствола в мене є(придбав по сумісництву ).
    Чи можливо і чи доцільно придбати РСР 4,5 мм. і перестволити його в 6,35 мм.?
    Якщо так ,то яку модель вибрати.
    Справи з РСР ніколи не мав,тож можливо моє запитання і дивне.

1. Пули "Люман" для пневматики калибр 4.5 мм., вес 4,5 гр. 300 шт. Ровненькие, очень качестве...
      199 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Пуля представляет собой пустотелый свинцовый конический стаканчик с выпуклым дном в головной части....
      99 грн.
    3. PCP гвинтівка калібру 4,5мм робилась на базі Crosman 1377. Резервуар +-180 кубів. Ложе горіх. Ствол...
      27000 грн.
    4. Испанская пружинная винтовка в отличном рабочем состоянии. Выпуск 2005 год. После ТО. Изменения и...
      15000 грн.
    5. Пневматический пистолет Crosman AirGuns1357
      1000 грн.
  2. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    980
    Адреса:
    Аквітанія
    Теоретично можливо,треба як мінімум новий досилач,барабан під кулі,переобляти прохідні сеченія,ну і настройка,пружинки в клапан і ударник,ну і можливо ударник теж міняти,якщо вага не підійде.В мене знайомий переробляв іж 60 в рср в калібр 6.35,але там скорше все з нуля робилось

AWAlone та міша подобається це.
  3. Egoronlayn

Egoronlayn Obergefreiter

Повідомлення:
    105
    Найлегші для перестволу моделі пцп які в першу чергу розроблялися для цього калібру та продаються в різних калібрах. Вам буде легше знайти комплектуючі для заміни як от досилач або магазин та не платити шалені бабки за модернізацію яка перевищуватиме в ціні донор в 1.5-3 рази. ПЦП в нас не дешеве задоволення все залежить від бюджету який ви готовий виложить. Можливо вам буде краще звернутися до якогось майстра який вам з нуля все зробить або якщо все-таки хочете робити самі то як донор вам ідеально підійде який небудь Kral Puncher.

міша подобається це.