Питання в перестволі РСР 4,5 мм.на стволик 6,35 мм..Бланк ствола в мене є(придбав по сумісництву ). Чи можливо і чи доцільно придбати РСР 4,5 мм. і перестволити його в 6,35 мм.? Якщо так ,то яку модель вибрати. Справи з РСР ніколи не мав,тож можливо моє запитання і дивне.
Теоретично можливо,треба як мінімум новий досилач,барабан під кулі,переобляти прохідні сеченія,ну і настройка,пружинки в клапан і ударник,ну і можливо ударник теж міняти,якщо вага не підійде.В мене знайомий переробляв іж 60 в рср в калібр 6.35,але там скорше все з нуля робилось
Найлегші для перестволу моделі пцп які в першу чергу розроблялися для цього калібру та продаються в різних калібрах. Вам буде легше знайти комплектуючі для заміни як от досилач або магазин та не платити шалені бабки за модернізацію яка перевищуватиме в ціні донор в 1.5-3 рази. ПЦП в нас не дешеве задоволення все залежить від бюджету який ви готовий виложить. Можливо вам буде краще звернутися до якогось майстра який вам з нуля все зробить або якщо все-таки хочете робити самі то як донор вам ідеально підійде який небудь Kral Puncher.