Читайте правила форуму!вам пояснили ,що продавець залишає за собою право продавати СВІЙ товар тому,кому вважає за потрібне!!!!
Яки Ви бачили, я перший зарезервував. А вияснилося, що чех проданий!!! Від проплати я не відмовлявся та причину не розумію!!! І вибачатися не перед Вами не буду!!! Ви поводите себе не гідно!!! І за що вибачатися, що Ви не продали мені по суті мій товар???????
Вибачатись за що???? Зараз підключу модератора! Він вам все розяснить чітко. Ви мене обвинили в ненадійності і нанесли чорну пляму на мою репутацію. А не продав вам я по суті свій товар ,а не ваш!
Я підійшов перший за товаром, гроші платив!!!! Чому не продали мені???? Фейсконтроль???? А хочу, чи не хочу - це вважаю дитинство, і не тільки я!!!!
Я вам повинен щось пояснювати? Ви навіть не мали номер моєї карточки. Про фейс-контроль .... промовчу. Чекаю публічного вибаченнч до 19 :00 В протилежному випадку буде тема в чорному списку !
https://reibert.info/threads/schrek-vplivaje-na-moju-reputaciju-ne-znaje-pravil-forumu.721233/ розберемось кто прав кто виноват!!!