Складний ніж Chaves Ultramar RCK 9 Full Titanium M390

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 17 вер 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Lviv
    APC_2619.jpeg

Вітаю, спільното!

Ножі від Рамона Чавеса я вважаю самобутніми і оригінальними, я вже привозив різні варіації моделей серії Redencion та Liberation у повнівтю титановому виконанні, із DLC покриттям, з різними накладками і механізмом відкриття. За цей час у Чавеса з'явилось ще 2 цікавих моделі менших розмірів, які я дуже хотів зацінити - одна з них Scapegoat, а інша - RCK 9, яку ви зараз бачите.

Ніж маю ряд крутих особливостей - він реально компактний і зручний для носіння, форма клинка і його довжина забезпечують комфорт різу, конструкція всього на 2-х гвинтах, а кліпса кріпить зсередини плашки. Комбінація цих характеритистик вирізняє ніж на фоні більш масивних і квадратових Реденсіонів.

На мою думку, шикарний варіант, якщо вам подобається Чавес, але хочеться менший і зручніший його варіант!

Довжина: 184 мм
    Клинка: 83 мм
    Обух: 3,8 мм
    Руків'я: 101 мм
    Вага: 140 грамів

Країна: Китай (Reate)

Ніж без слідів використання, розбирався для перевстановлення кліпси

Ціна: 300$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_2620.jpeg APC_2621.jpeg APC_2622.jpeg APC_2623.jpeg APC_2624.jpeg APC_2625.jpeg APC_2626.jpeg APC_2627.jpeg APC_2628.jpeg APC_2629.jpeg

ВладиславГ та Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Фінка-С БЕЗ ЛОГОТИПІВ ТА НАДПИСІВ Загальна довжина, мм: 265 Довжина клинка, мм: 123 Товщина клин...
      900 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Тактический нож Kukri с нейлоновыми ножнами Мощный и изогнутый нож в стиле кукри — это универсальный...
      345 грн.
    3. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу
      390 грн.
    4. Репліка або ніж за мотивами ножа дизайну Джеймса Вілліамса (williams blade design) , який відтворює...
      1360 грн.
    5. Ніж ручної роботи за мотивами німецького окопного ножа <грабендольх > . Стал х12мф, довжина...
      1500 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.