Складний ніж Chaves Redencion 229 Lee Williams Kickstop Drop Point

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 18 кві 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Lviv
    APC_0795.jpeg

Вітаю, спільното!

До вашої уваги еволюція культової моделі Redencion 229 від Рамона Чавеса у виконанні із фліпером конструкції Лі Вільямса. Унікальність фліпера у тому, що він приховується в середину руків'я і виступає одночасно стопом для клинка у розкладеному стані. Шикарний фліп забезпечується ідеально налаштованим дітентом та положенням фліпера відносно осьового.

Клинок ножа має кілька сатинованих грайндів і уввігнуті спуски на drop point геометрії, що забезпечає шикарний різ. Цільнотитанова конструкція плашок руків'я додає ножу приємної ваги в руці і є відмінним стартом для кастомізації.

Фірмова кліпса з черепом ❤️

Параметри:

Довжина: 210 мм
    Клин: 92.2 мм
    Руків'я: 116 мм
    Обух: 4 мм
    Вага: 189 гр
    Сталь: M390

Ніж новий

Виробник: Китай (OEM Reate)

Ціна: 340$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП. Додаткові фото, відео по запиту.

APC_0831.jpeg APC_0832.jpeg APC_0833.jpeg APC_0834.jpeg APC_0835.jpeg APC_0836.jpeg APC_0837.jpeg APC_0838.jpeg APC_0839.jpeg APC_0840.jpeg APC_0841.jpeg APC_0843.jpeg APC_1154.jpeg

Black Jack 2 та Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Цей універсальний кухарський ніж поєднує зручність, гостроту і надійність. Незалежно від того, чи по...
      175 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      В лоті - один алмазний точильний камінь грідністю 400#. Розмір бруска ~160*20*8 мм. Маю в наявност...
      120 грн.
    3. Ніж легке Б/У
      1500 грн.
    4. (в наявності 6 шт.)
      Репліка Ніж Esee IZULA – невеликий, але дуже міцний та агресивний. Може використовуватися в туризмі,...
      450 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Массивный удобный нож с упором под руку, из отличной стали от легендарной оружейной компании Smith &...
      375 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.