Складний ніж Chaves Redencion 229 Integral PVD M390

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 5 жов 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    385
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео!

Ножі дизайну Ramon Chaves стали доволі популярними у нас, зокрема можна виділити Redencion 229. Хочу запропонувати останню версію цієї моделі в інтегральному виконанні

Маємо звичні розміри Redencion; зручні шпеники; PVD покриття на сатиновому руків’ї та клинку; чудову механіку та якість виконання, Reate знов показали клас; непогане зведення як для такого грінду та товщини обуху. У комплекті стандартна кліпса як альтернатива черепу

Дійсно гарних інтегралів на ринку малувато, але цей ніж точно можу назвати вдалим. Якщо не помиляюсь, інтегральна модель вийшла обмеженим тиражом, і, скоріше за все, ре-релізу не буде

Характеристики:
    • Загальна довжина: 208мм;
    • Довжина клинку: 91мм;
    • Товщина клинку: 4мм;
    • Обробка клинку: PVD;
    • Сталь: M390;
    • Замок: Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 185,4г;
    • Країна-виробник: China.

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
    Останнє редагування: 5 січ 2026
    Павел Зименко та Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ніж «Glock 78» (репліка) — штурмовий ніж Репліка Glock 78 — це надійний штурмовий і туристичний ні...
      450 грн.
    2. Полная длина в мм 280 Длина клинка в мм 140 Толщина клинка в мм 6 Марка стали Bohler-Uddeholm N690 Т...
      8000 грн.
    3. Продам Мультитул Gerber DIME, у гарному стані. Характеристики в мережі. Все намагався відобразити на...
      180 грн.
    4. Мініатюрний складаний ніж Kershaw Cinder стане незамінним щоденним супутником свого власника. Малень...
      341 грн.
    5. (в наявності 12 шт.)
      Загальна довжина : 23,5 см Довжина клинка : 10,0 см Товщина клинка : 3,2 мм Марка сталі: D2 Маса нож...
      450 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    385
    Адреса:
    Київ
    Продано!

Статус теми:
Закрита.