Приветствую. Подскажите по цене такого вот комплекта для создания ММГ снайперской Мосинки. Затворная рама, стебель затвора, база, кронштейн. спусковой крючок и отсечка найдены вместе, были с небольшим равномерным налётом ржавчины, очищены, переворонены. Всё остальное склад. Интересует цена всего комплекта. С ув.
Я думаю можно сложить цену исходя из цен запчастей. А так по цене смотрите сами, база и крон оценил бы в 2500 - 3000 грн
Де Ви таку ціну взяли на Кочетова, поділіться посиланням??? Шукав декілька місяців, щоб дешевше купити. Півроку назад купував за 4000 і то случайно знайшов. А так ціна думаю в районі 5000 грн. Всім мирного неба. З пов. Юрій
До війни часто пролітали в продажу бази до 100$... https://reibert.info/lots/.578179 Зараз просто 70% продавців не мають можливості виставляти на продаж запчастини...
До війни і ПУ коштували 1500 грн, а зараз ціна виросла в рази. Та і долар зараз не по 27. Сам купував на днях пеушку за кругленьку суму на ЗУ 23-2. Якось так сьогоднішні реалії. З пов. Юрій
Камрады, вы серьёзно о 3-4-5 тысячах ? Этот набор, легко, по ценам форума, запчастями, вытянет не менее 7000 грн. Крон в сборе, с винтами - 4000 Ствольная коробка - от 1000 ( дешевле попробуйте найти) Затвор, даже не при оригинальности стебля - 1200, а с оригинальным еще выше. Шептало - 500 Отсечка - 450 Спуск - 150 Кто хочет собрать по частям, тот еще на пересыле денег выкинет...
Приветствую. Если по мелким деталям цены понятны, то разброс цен на крон в сборе на нашем сайте от 130 у.е. до 200 у.е. , затвор оригинал до 2000 - 2300 грн., рессивер до 2000 грн., магазинная коробка в сборе от 600 до 800 грн. Итог по моим подсчётам от 10000 до 13000 грн. Как то так. С ув.
Можу казати тільки про старі ціни. Крон кочетова купував колись в мисливському магазині по курсу за 100 дол. Не думаю, що він зараз в новому стані повинен бути сильно дешевший ніж тоді, коли вони вільно лежали в магазинах. Дивлячись які ПУ . Купував новенький ізюмський прямо з завода за 100 дол. ПУ ЗУ 23-2 в "нульовому" стані продав за 300 дол. По оцінці. На місці ТС я продавав би не комплектом, а окремо. Ціни на окремо рами, затвори, кочетова можно знайти тут на форумі і , думаю, вони окремо вийдуть більше, ніж за комплект.
Дивно якось. Дивлюся теми з копаними речами, ті ж самі Мосінки, вбиті наглухо, криві і кострубаті. Так там кажуть , що вдалих продаж, гарна річ і дайте посилання на продаж. А як річ у складському стані, то або не пишуть взагалі, або пишуть , що час не той і ціна копійки. Якось немає логіки.... То що дорожче 6000 тисяч ( 150$ ) то це 100 відсотків. Таких цін немає з року 2014-го. А з того часу багато що змінилося. І для покупців не в кращу сторону.
Часто ті хто оцінює в копійки, паралельно зразу в всобисті пишуть пропозицію продати Не можу адекватно оцінити, мосінками не цікавлюся з тих пір , як продав свію легальну мисливську. Яле ясно, що ціна повинна починатися від 150 дол. Що стосується, як пишуть, "ціна виросла в рази", спостерігаю все навпаки. Ціни впали. Через те, що великий наплив зброї з фронту. Можливо ціни на щось і виросли в гривні, але в доларовому еквіваленті, навпаки. Наприклад, шукав тепловізор, ціни впали на 50-70%. Йде велике "постачання" з війни.
Воно то так, але ж не до 6 000 гривень. Це тупо 150 баксів. Це приціл, крон, затвор ( навіть якщо він під питанням ) , магазин, шептало , спуск то вже таке. Зараз он за Мосінки звичайні УОСівські просять як за маму рідну. Але чесно скажу не бачив продаж. Тому цей аргумемнт можете ігнорувати)
Виноват, магазин, с винтами, я просто пропустил. И моя оценка касалась именно минимума. Поэтому считаю 10000 грн., для старта, полностью адекватной.
Та не до вас. Ви ж про це не писали. Я просто писав як контекст з тексту. Про вас я не казав. Моя позиція проста - продасться дорожче - слава Богу. А нє, то нє.
Камради, якщо Ви про мене, то я написав ціну тільки за один крон від 5000 грн. І повірте продастя незалежуючи. А все разом то від 10 000 грн на аукціон. І ще набере, я впевнений. З пов. Юрій
Кому интересно https://reibert.info/lots/chasti-snayperskoy-vm.1058542. Посмотрим по цене.Всем принявшим участие в обсуждение - спасибо. С ув.