Доброго всем дня! И крепкого здоровья! По случаю сделал фото своего продуктового, простите, противогазного набора. Дай, думаю, камрадам еще похвастаться! В общем смотрите фото! Да, забыл, я после переезда, так что все еще в коробках, и ремни так и не цеплял, но они и так себя пока хорошо чувствуют! Фото еще будут. Поехали! С уважением, Миша.
Спасибо! Это все маленькая часть. Остальное в коробках еще лежит. Да и это уже тоже. Сейчас новую сьемную квартиру ищу, опять переезд.
Удачного Вам переезда. Ну а мы будем ждать продолжения, большей части Ваших предметов. Думаю "вкусняшки" в переди.
точно із такою самою ( клемо і рік той ж) мій прадід відбігав усю ПСВ від Альп до Луцька.... фляга збереглась.
Я думаю, слово "відбігав", краще замінити на "відвоював" хоча б, а з рештою, Вас вітаю, що саме фляга Вашого діда дійшла до його дітей і онуків. Я насправді стан і сама фляга то не така часта і рядова річ. Тепер нас двое таких! З повагою, Міша.
ну якщо ви наполягаєте фото щоправда старе і поганої якості . в колекції окрім цієї фляги маю ще 2 в хорошому стані і одну в плачебному із тих же австріяків в емалі... але ця найдорожча, найрідніша
Гарні фляги! От не знаю чому, наче і річ рядова, та і в принципі нічого в ній такого немає - звичайна баклажка, але мати в колекції хочеться, і чим більше, тим краще! Все таки речі з Першої війни мають свій магнетизм! Бажаю Вам поповнення колекції лише гарними речами! З повагою, Міша.
Да,фляги с Великой войны.....кто нечто особенное....в то время каждый Русский солдат мечтал заиметь трофейную....австрийскую качество,едобность ,естетика. Да,дух того великого времени ощущается в подобных вещах
А сейчас уже времена поменялись! Русскую, в сохране, а еще если и комплектную.... Ах... Мечты....мечты....
Дякую! Мені головне, щоб стан був і комплектність, а найголовніше - це шоб до того ніхто не ліз! Не крутив там нічого, не царапав, наждачкою не тер. Я не ганяю за рідкими клеймами, для мене річ перед усім, а то дві букви на ній, чи п'ять - мені чесно, не важливо. З повагою, Міша