Вітаю. Ось така знахідка. Хату продали, новим господарям це непотрібно - віддали щоб спалити. Листи десь з 1970тих і ближче. Мене не цікавить, вирішив запитати, що з цим робити? Історія сім"ї, можливо зацікавить якогось літератора, сценариста,письменника? Там вітання з святами, сльози і любов... не читав але тоді так було.
Доброго! Имеем поменьше чем чемодан, но то-же история семьи. Выкинутая на помойку. Спроса нет. На сегодня подобные конверты стоят копейки. Сжигать, это конечно не стоит. Если есть где хранить. Пускай лежат до поры, до времени
Ох і гарно стелите: «не читав але…». А може там комуняцька пропоганда? Що тоді отримувачу робити? На вас в органи писати за її розповсюдження ?
нічого я не стелю - мені по барабану, що там написано. По адресатах бачу, що сини писали батькам листи з армії, а дочка переписувалась їз своїм майбутнім чоловіком. Є кольорові откритки з святами і до днів народження. Розшифровувати їхні почерки мені в облом. Ще не вирішив, чи виставляти його, чи спалити? В живих від цього сімейства десь є внуки у світі. Чемодан лежав біля величезної кучі старих шкільних підручників і зошитів тих часів, журналів і газет. Нема там газети "правда" і комуняцькі лозунгів цим селянам до сраки.