Продам. Коротенька передісторія. Телефонує на вихідних знайомий і каже, що випадково, до вітру, зайшов в старий розвалений будинок, а там побачив невелику стару скриню в середині якої знаходиться "будьоновка з довгими вухами", 5 марок 1937р., царський мідяк та купа різного хламу. На другий день ми з ним, правда без техніки, прошерстили залишки від будинку. Нічого суттєвого не знайшли. Башлик же знаходиться в гарному стані. Є звичайно сліди від молі, але не значні. Є слід від штампу, але не розбірливий щоб сказати якого саме він року. З листів та інших документів які було знайдено в скрині та в будинку, а також поспілкувавшись із жителями села нами було встановлено, що в тому будинку до середини 60 років 20ст. проживав дідусь який помер у віці близько 85 років. В такій "будьоновці" односельчани його ще памятають. Казали, що це він з армії, ще до війни, приніс їх кілька штук, так ще деякий одяг який частково роздав односельчанам. З його листів які було знайдено, було встановлено, що дідусь в другу світову дійшов до Праги, а от з місцем армійської служби щось важкувато розібратись. В листах прямо нічого не вказано, а конверти у вкрай поганому стані. Скриньку нами пізніше було ідентифіковано як скриньку солдата царської армії. Фото кому потрібно можу скинути. по ціні хочу 3000грн. + Ваш пересил. Знаю, що виставив нереальну ціну тому значний торг має місце, а також прошу вказувати свою ціну. Продаж неспішний. Знаходи продажі таких башликів в районі 250-280у.е. тому й виставив таку ціну. Розумію, що ціна далеко не бюджетна і не кризова тому й готовий на нормальний торг. Територіально знаходиться у Вінницькій області. Манібек готовий оговорювати.
Щоб не створювати нову тему напишу тут. Знову в продажі царський піхотний башлик. Оскільки башлик у важкому стані то прошу 600грн. + торг. Башлик прогризли міль та миші. Зараз башлики не часто попадаються і ще рідше продаються.
За башлик хочу 580грн. Розумію, що в поганому стані та судячи з того які все ж таки продаються то це ще в придатному для продажу стані. Торг ніхто не відміняв.
Всі продані. Тему прошу модераторів закрити. Дякую. Надіслано від мого SM-G9208, використовуючи Tapatalk