Попався цього року такий бутчер.Декілька фото до і після чистки. Далі проба зробити накладку. Які будуть думки по відновленню ножен і які думки що до накладки? на гвинти не звертайте увагу- прикрутив, щоб підігнати накладку. З чого зробити гвинтики?
По реставрации ножен: в первую очередь - заделать свищи (пайка или эпоксидка). По винтам: токарь в помощь! Я делал из первого попавшегося кругляка (только не нержавейка, т.к. покрытие не ляжет). С Уважением!
ладик бутчер весьма хорош!!! винтики проще купить новодельные у комрада pcool были вроде.. на накладки я бы тоже не жлобился и купил новодел.
Ну на рахунок накладок - не то , щоб жалко - діло принципу. Накладка, яку я зробив - перший, пробний варіант, і я на цьому зупинятись не збираюсь. Ми теж не палкою роблені...
. Ну, якщо це перший пробний варіант, тоді зрозуміло. Але у наступних спробах намагайтесь повторити оригінал буквально до міліметра, один в один. Радив би звернути особливу увагу на таке: 1.Випуклість накладок (вони не є абсолютно плоскими по довжині, але на словах складно пояснити), 2.Кількість, рівність і паралельність нарізів. 3.Ідеальна підігнаність по відношенню до металу. У мене з першого разу не вийшло зробити точну копію, бо не мав перед собою оригіналу. З оригіналом набагато простіше. Сам бутчер супер! Ножни теж! Для реставрації в самий раз.