Бутчер

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем Batman, 17 лют 2012.

1. Batman

Batman Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.676
    Адреса:
    Дикий Захід
    Доброго вечора. Хотілось би відреставрувати даний штик. Так як ніколи такого не робив прошу Вашої допомоги та покрокових інструкцій. Дякую:beer:

2. Цікаві лоти

1. Немецкий язык. состояние хорошее.
      1200 грн.
    2. До вашої уваги збірка журналів періоду Третього Рейху для Арійських дівчат . У журналах багато різни...
      2100 грн.
    3. Немецкий язык страницы все.
      1200 грн.
    4. Немецкий язык. хорошее состояние все страницы.
      960 грн.
    5. Сборник песен - За свободу и отечество Песни пробужденной нации. 32 страницы.
      1300 грн.
  3. Batman

Batman Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.676
    Адреса:
    Дикий Захід
  4. DeeSee

DeeSee Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    230
    Адреса:
    Западная Украина
    2 користувачам це сподобалось.
  5. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

БОЛЬШОЙ ХОМЯК Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    Я б порадив старий добрий спосіб - лимонка або щавелька. Не бійтесь, ножа Ви не вб"єте, бо він вже і так вбитий. Правда, раз в дві-три години треба виймати і чистити карщіткою. Я б чистив до "коралової поверхні". Потім бормашинкою прочистити каверни, або всі, або самі глибокі. Після цього на вибір або заварювати півавтоматом точками, або запаювати. Я паяю, довго і нудно. Але виходить рівна поверхня. Далі ржавим лаком чи чимось подібним, тільки не краскою. З повагою.

6. goom

goom Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    532
    Адреса:
    Ukraine
    Жаль що не в ножнах був. Якщо дозволяє час, можна закинути в мильний розчин на 2 неділі, або легкий розчин лимонки. Після чого буде видно, що з ним робити. Бутчер знайдений на позиціяк 1 СВ їх в той час не воронили.