Доброго здоровья, продам за ненадобностью буферную смесь. Предназначенную для заполнения пустот и пересыпки картечи и дроби. Смесь сделана и пробки, цена 100 грн. за килограмм. На фото ниже кулёк 500 грамм. объем около 3 литров, в среднем расход около 0,5 грамма на один патрон 12 кал. В наличии больше 5 кг. Оплата через приват, дорога на покупателе. 100 грамм на пробу не вопрос. С Уважением.
Это пробка? Из чего мелете? Имею ввиду - бутылочная пробка, остатки подложки под ламинат, производство...
Доброго, да пробка, остатки подложки ламината, производитель судя по остаткам этикетки португалия. С Уважением.
Як на мою практику - абсолютно нема різниці з чого мелена маса, хоч корки з пляшок, хоч ламінат-підложка. Дуже корисна для картечі, (не так деформується картеч в патроні при сторкуванні заряду на старті пострілу, а в шротовому заряді при пересипанні шроту - гарна рівномірність осипу, без порожніх "вікон". Перевіряв при стрільбі на 35м. Сам молов кавомолці поки не згоріла, (не винесла лихої долі)....
Доброго, уже завтра сфоткаю днём как использую для пуль. Разница веса миллиграмм, а польза довольно ощутимая и лучше крахмала, мне по крайней мере. Кофемолку жалко она не рассчитана под такие нагрузки. С Уважением.
Однозначно краще ніж крохмал, той тиск збільшує, а ця суміш - ні! (Та й як пижі можна її використовувати. Хто полюбляє патрони на пижах з дерев'яної тирси, то на корковій тирсі - набагато краще.)
Но надо все ровно класть картон мин. 3мм. пробовал как-то извращаться. В 90- х и кинопленка шла вместо контейнера . Смесь ещё просеиваю, пыль неплохо идёт в наполнитель тумблера. Нахомячу пару кг ореховый крошки, возможно тоже выставлю на продажу, я не сильно жадный. С Уважением.
Ні, ну звісно - на порох або Рівненський пороховий обтюратор, (він на сьогодні найкращий у нас), або ж як Ви кажете картон-прокладку. Плівку всю вистріляв колись - навіть дочкини діафільми!!! "кільце елєя" називалось воно і робили (та дехто й зараз робить) його навіть з пакетів з під соку..... За роки полювання, навчився стріляти - забув вже коли купляв магазинні набої. Знаю бій своєї зброї, своїх набоїв і бью або краєм осипу, або центром і стараюсь, доб наприклад качка була бита в голову-шию, а не фарш з поламаними крилами і перемішаними внутренощами...
А можно эту смесь использовать вместо пыжа? Прокладка на порох/смесь молотой пробки/ прокладка/дробь или пуля/ закрутка Если так или примерно так можно то я бы взял такой пол кило на пробу))) Или если если есть готовый рецепт как крутить пулю примерно таким способом, буду очень признателен))
Бо вони підкаліберні тому й потрібно запуськати в обкладці - контейнері, а дьябло - каліберна і йде голяком по стволу направляючими головними зубчиками або кільцем і юбкою яку під ствол роздає тиском, (це якщо вона меньше діаметром).....
Візьміть Вашу кулю і пустіть з казни, (патронника) у ствол. Якщо куля вільно без зусиль проходить по стволу - прилітати буде - "+ -" як попало і куди попало....
Подкалиберный лиман летит нормально из ствола в контейнере А пробку хочу попробовать в качестве пыжа Но чувствую что уже не очень хочу))
Якщо в пластиковому стаканчику - піде під нього в якості проміжного пижа на картон що на порох, або на пороховий обтюратор - класно, а під контейнер - як?....
Контейнер має пороховий обтюратор, амортизатор і стаканчик для шроту чи кулі, ну а стаканчик - не має перших двух компонентів і споряджати набій з ним потрібно по принципу - на порох прокладка 3мм. картон, або ж пороховий обтюратор + продаваєма тут буферна суміш, (вона ж розсипний пиж) і потім на неї стаканчик. дуже зручно і універсально нею регулювати потрібну висоту Ось контейнер, а далі стаканчики.
Все правильно)) но то что вы называет контейнер называется пыж- контейнер)) А стаканчик, это и есть контейнер)) Но это терминология и не хочется об этом спорить. Главное что вы ответили что можно заряжать таким способом который я описывал ранее)))