Ну то таке ,камеради , вітаю всіх православних та греко-католіків зі Різдвом пана Бога нашего !!! P.S. В Балті УКГЦ капличку збудували , ото взавтра піду на їх службу, цікаво. P.P.S. Навзагал ми всі є патріоти нашої ненькі ,що я - католік ,що Православні УПЦ , що греко-католікі. Зі Святом !!!
напевно ви мали на увазі УГКЦ - Украї́нська Гре́ко-Католи́цька Це́рква ? З Різдвом Хрестовим кнопарі!
Не забудьте після свят кліше відати для відливу ато уже половина вашого повіту з аурсами і побрякушками , того і диви почнеться паломнічиство в наші краї, і докажи що у нас нічого нама.
Христос ся рождає! А перелік страв можна оприлюднити? Бо рахуєм оселедець, ольвве, мімозу та інше богосерззьке ...
Славімо його! То не моє, картинка. У бабусі пам’ятаю: кутя, вареники, холодець з риби, товчена квасоля, гриби мариновані, звар, вінігрет, оселедець, риба смажена, пироги пісні, тушена капуста, кисіль.
Перепрошу, а на перших п'яти фото шото є, якщо не секрет великий, щось знаеме до болі, а згадати не можу .
риба , хфасоль колоченні , струдель , якісь салати , вареники , холодець з риби , хрукти овочі всілякі навіть цитрусові . ну там всяких солодощів ... я в батьків майже повний залишив , один стаканчик дернув ...