Вітаю товариство! На дворі -2, сонечка немає, але я волію таку погоду наж якусь мряку. Шкода, що нема морозу -10-15 щоб ота гидота кліщова повиздихала, але то таке... Усіх вітаю с прийдешнім Різдвом!
Вітання шановному панству!На рілі тіки-тіки шось біліє,коти бігають надворі,а я розтопив у хаті та гріюсь...+1С
Вітаю, шановні. Займіться краще справою)) розкажіть як літати з пересадкою, щоб не про…бать літак) У хаті +1???? За якою шкалою?
— Бэрримор, что у нас на завтрак? — Оливье, сэр. — А на обед? — Оливье, сэр. — А на ужин? — Котлеты, сэр. — Ура! — Из оливье, сэр.
Христос ся рождає !!! Літак я в Мюніху таки про...счьолкав на Брюссєль як летів - доки ремінь зі штанів та підтяжки знімав , роззувався та взувався , доки перебігав та шукав термінал по ескалаторах катався - самольот тютю ... Прийшлося на Берлін а потім вже куди треба , влетів на триста ойро . То ж спочатку вдома через тирнет вивчайте план аеропорту , співставляйте рейси та час вильоту та враховуйте непередбачені затримки на таможні та мовний бар'єр - мова то саме головне , хочаби англійську А2+ треба досконально вивчити
Ну шо копарі,;!?Бажаю і Вам в новому таких походеньок... Із Свят Вечером будьте здорові!! Вдалих знахідок в 2020!!!