Бронежилети (виробництва фінляндії, як б\в так і нові) для спецпідрозділів англійської поліції, по колу захист від шила\ножа\штика\пістолету (HOSDB HG2/KR2/SP2) + дві керамічні пластини фронт\тил від гвинтівки (HOSDB RF1). Роки виготовлення 2009-2011. Ціна 400євро за штуку. З.І. Усі написи "поліція" перед відправкою будуть відпороті.
Вам цього не потрібно, це ж Ваші цитати: "Я вообще ничего не продаю. Я только покупаю. Но не металлолом..." "Пиши ещё... Без документов,это надпись на дворовом туалете." "Может быть для тебя это будет новостью, но Англия,как и Финляндия,это Европа. И о классе RF1, там ничего не знают." Ваші знання видів\типів\класифікації бронежилетів та пластин на рівні дворових бабульок (про хамську манеру спілкування взагалі промовчу), тому "проходьте мимо" моїх тем. Дякую.
Щоб не відписувати усім в приваті: Розміри є від М до XXL. Вага: L - жилет+бал.пакети 4,5кг, комплект плит 4,0кг ХXL - жилет+бал.пакети 5,5кг, комплект плит 4,4кг. Товщина пластин 20мм.
Я правильно понимаю цена и новых и б/у 400 ойро, одинаковая? какая форма расчета и условия доставки, наложенный платеж возможен? Просто производитель не известен перед покупкой хотел бы осмотреть.
Та вони усі нові, але на деяких є незначне пошкодження чохла (впустили на підлогу і залишився "поріз" від пластини знизу шириною від 1-2см), тому стали б\у. Форма оплати - передоплата, відправляю перевіреним перевізником. "Наложка" неможлива - жодна з компаній перевізників не приймає до відправлення бронежилети, а вказувати, що це одяг\посуда\тощо я не буду. Виробник маловідомий у "широких" колах, хоча у "вузьких" досить відомий, ось сайт: http://ballisticprotection.fi/contact/countries-contact/