Доброго дня. Продам свій металодетектор Bounty hunter titanium camo pro 11" DD. Апарат 2013 року, я другий власник, купувався у першого власника у тому ж 2013 році. Технічний стан нормальний, мною не ремонтувався, блок не вскривався. Працює все у штатному для даної моделі режимі (раджу взагалі прочитати тему з обговоренням даного приладу на сусідньому дружньому ресурсі, щоб бути знайомим з перевагами та недоліками даної моделі та й взагалі, щоб знати, що для неї вважається нормальним). Зовнішній стан на фото, присутні традиційні робочі потертості на штанзі, нічого критичного. Вуха на катушці в нормі, без пошкоджень, провід без тріщин. Комплектація на першому фото. Із недоліків: відсутній ремінець на підлокітнику, відсутні 2 уплотнюючі круглі прокладки на штанзі у місці кріплення до катушки (відходив без них 2 останні роки - все нормально, головне катушкою ні об що не бити, то можна і без них ходити), присутній невеликий люфт нижньої частини штанги. Був ще момент, з місяць тому, не хотіла відразу натистатися кнопка "вгору", потрібно було досить сильно натискати її, щоб спрацювала, але зараз все нормально - натискається легко. Можливо, було пов'язано з тим, що до того апарат довго лежав без діла, а може й не пов'язано. Можливо, повториться знову, тому вказав на цей аспект, щоб майбутній власник був в курсі. Коробка не кольорова, апарат мабуть завезений не офіційно, але це вже ніякої ролі не грає - гарантія давно закінчилася. Недоліки дрібні, нічого критичного і легко виправляються при необхідності. Причина продажу - перехід на детектор класом повище. Ціна - 5800 грн. Доставка тільки через Нову пошту. Питання та пропозиції - краще у приватні повідомлення. З повагою.
Нова ціна - 4950 грн. Детектор кращий за асю 250 (з неї свого часу і був перехід на нього) та й за 350 теж цікавіший.
Розкажіть чим він кращий за АСЕ. Дуже хочеться почитати оператора цих двох МД. Чекаю ( і , думаю, не я один )з нетерпінням захоплюючу розповідь.
Так і знав, що зараз набіжать "любителі дискусій" Я написав, що кращий за 250, а за 350 - цікавіший. По-друге, це моя особиста думка, з Вашою вона може не сходитись, не треба для цього забруднювати тему (могли б у приватні повідмлення написати - я б Вам відповів). По-третє, відповідаю на питання: наявністю VDI, та інших приємних речей, як функція перевантаження та регулювання гучності. По глибині та розділенню цілей вони +/- однакові. Інколи 350 трохи глибша. На стандартних катушках. Не забрюднюйте, будь ласка, тему, якщо не збираєтеся купувати. З повагою.