Ботинки Salewa MS ALP Flow Mid GTX (два дні ношені)

Тема у розділі 'Трекінгове взуття', створена користувачем NikolayAnatolych, 21 жов 2019.

1. Продавец NikolayAnatolych

NikolayAnatolych Oberschütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    https://www.facebook.com/nikolayanatolych
    Продаю Salewa MS ALP Flow Mid GTX фактично нові, проносив два дні, намагаючись повірити що це мій розмір, і якщо я вдягну ще білші шкарпетки все буде ок. Але на другий день зрозумів, що таки розмір мені великий. Є коробка і чек, і походу гарантія від магазину Gorgany
    Посилання на модель і детальні характеристики

Розмір UK 11, EUR 46, USA 12, CM 30

Оскільки брав собі для полігону, то в додаток купив собі ще пару гарних "непалівних" шнурків. Вони йтимуть довєском в подарунок.

Ціна 5000 грн., але можу посунутись!

Краще писати в ЛС

Перепрошую за якість фото,
    але як є. На всяк випадок треба обомвитись, що і нові на вітрині, вони чомусь виглядають дещо пожованими. Ну така конструкція, зато вони надзвичайно м'які.

Ну і далі опис, для тих кому лінь перейти за посиланням.

Призначення:
    легкі походи та трекінг в теплий період

Технічні характеристики:
    Матеріал верху: нубук 1,6 мм, сітка Ballistic Mesh, захисний рант
    Мембрана: Gore-Tex® Extended Comfort, Gore-Tex Surround Midsole
    Підошва: Vibram® Hike Approach
    Вага: 605 г

Технології:
    3F System - забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти - області, особливо схильної до натирання.

Climbing Lacing - індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Шнурування починається з носка черевика, по аналогії зі скельниками.

Gore-Tex Surround Midsole - водонепроникні та повітропроникні властивості по всій поверхні взуття. Вставка з повітряними каналами в середньому шарі підошви та бічні вставки - радіатори в нижній частині взуття забезпечують надходження повітря до стопи, в той же час, гарантуючи водонепроникні властивості.

Gore-Tex - мікропориста мембрана з чудовими властивостями водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто, піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
    Gore-Tex Extended Comfort - ідеально підходить для середніх і високих температурних умов під час значних фізичних навантажень як в приміщенні, так і на свіжому повітрі. Тривала дія водовідштовхуючих властивостей, підвищений рівень повітропроникності та дихаючих властивостей, комфорт, сухість і збалансований внутрішній мікроклімат ніг в теплу погоду.

Images:

photo_2019-10-21_23-24-44.jpg
    photo_2019-10-21_23-25-01.jpg
    photo_2019-10-21_23-25-06.jpg
    photo_2019-10-21_23-25-11.jpg
    photo_2019-10-21_23-25-16.jpg
    photo_2019-10-21_23-25-21.jpg
    photo_2019-10-21_23-25-26.jpg
    salewa_63424_0682_MS_ALP_FLOW_GTX_15-1000x1000.jpg