На рекон балета? Повний дурдом!!! Люди добрі та майте клепку в голові! Китайські кеди скоро будуть продавти як спортивні тапочки Третьго Райху.
не надо расказывать, я в реконе 5 лет, и в руках держал оригиналы. Так что свое мнение придержи при себе...
Ого 5 років!!!! Та Ви МЕТР реконструкції і Вам дуже підфортило знайти тапки які один в один схожі на піхотні черевики вермахтівця, з трьома люверсами!!!" !!! )))) Про решту я промовчу.... Маю до Вас запитання! А Ви в цих туфлях які бої відтворювали! І покажіть які Ви тримали оригінали! Яко що такі ж то це СЕНСАЦІЯ року! пі.сі. в мене недержаніє мнєнія
а тебе смотрю нехрен что делать только языком как помелом метать. Українську через словник переводишь?
Та Ви пане ...251, не нервуйтесь . Вам дали зрозуміти що Ваші пантофлі з секондхенда , не репліка, а хз що, а ви язик, помело,словник. Репліка ЛостБатальону, знайдіть схожість))) Попросіть сусіда потримати вам повіки на очах, бо може позаростало))). Я з вами по барахолках не волочуся в пошуках калош, тому не тикайте мені, але в принципі можете тикати вам виховання дозволяє))) -"...не надо расказывать, я в реконе 5 лет, и в руках держал оригиналы". Будете у Львіві повідомте, я вам дам також потримати)))