Вітаю шановне товариство! Пропоную на продаж свій ніж Boker Plus Karakurt. Ніж купувався прямо у виробника на Boker.de. Брав собі як літній ніж на кишеню. Ергономічне руків’я і невеликий клиночок роблять цей ніж відмінним кандидатом міського edc ножа. Ніж зроблений на замовлення на заводі Hogue в Америці, з їхньою чудовою термообробкою сталі. На жаль, є і мінуси. Заточування зроблене на 4- , а також анодування руківʼя досить швидко почало витиратися, сподіваюсь, буде видно на фото. Що маємо у результаті: неймовірно харизматичний та ергономічний автомат, з гарною термообробкою, який має несуттєві недоліки і зможе дарувати радість від володіння новому господарю. Ціна: 10000 грн. Завжди відкритий і для ваших пропозицій. ТТХ: Марка сталі: 154СМ; Довжина клинка, мм: 78; Механізм фіксації: Button lock; Загальна довжина, мм: 192; Товщина клинка, мм: 3.1; Форма клинка: Drop Point; Довжина руків'я, мм: 114; Колір руків'я: чорний; Тип заточування: плейн; Матеріал руків'я: алюміній; Фінішна обробка: Stonewash; Кліпса: двостороння; Вага, г: 95; Країна виробник: США. Ніж зараз знаходиться у Чехії, за необхідності за кілька днів буде в Україні.