Складний ніж Boker Plus Karakurt б/в

Dieses Thema im Forum "Ножі та мультитули" wurde erstellt von Kondratess, 16. Dez. 2025.

1. Продавец Kondratess

Kondratess Oberschütze

Вітаю шановне товариство!

Пропоную на продаж свій ніж Boker Plus Karakurt.
    Ніж купувався прямо у виробника на Boker.de. Брав собі як літній ніж на кишеню. Ергономічне руків’я і невеликий клиночок роблять цей ніж відмінним кандидатом міського edc ножа.
    Ніж зроблений на замовлення на заводі Hogue в Америці, з їхньою чудовою термообробкою сталі.
    На жаль, є і мінуси. Заточування зроблене поганенько, за необхідності можу переточити під любий бажаний кут.
    Що маємо у результаті: неймовірно харизматичний та ергономічний автомат, з гарною термообробкою, який має несуттєві недоліки і зможе дарувати радість від володіння новому господарю.

Ціна: 10000 грн.

Завжди відкритий і для ваших пропозицій.

ТТХ:
    Марка сталі: 154СМ;
    Довжина клинка, мм: 78;
    Механізм фіксації: Button lock;
    Загальна довжина, мм: 192;
    Товщина клинка, мм: 3.1;
    Форма клинка: Drop Point;
    Довжина руків'я, мм: 114;
    Колір руків'я: чорний;
    Тип заточування: плейн;
    Матеріал руків'я: алюміній;
    Фінішна обробка: Stonewash;
    Кліпса: двостороння;
    Вага, г: 95;
    Країна виробник: США.

Ніж зараз знаходиться у Чехії, за необхідності за кілька днів буде в Україні.

Images:

IMG_3957.jpeg
    IMG_3958.jpeg
    IMG_3956.jpeg
    IMG_3955.jpeg
    Zuletzt bearbeitet: 4. Jan. 2026 um 17:54 Uhr
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 2 шт.)
      ТЕК ЛОК – це кріплення для піхов і чохлів, яке підходить для нескладних і складних ножів. Розрахован...
      160 грн.
    2. Ніж кухонник шеф виробництва Франціі метал виробництва Японіі у відмінному робочому стані Товщина об...
      380 грн.
    3. Дуже рідкісний ніж від Boker. Вироблен у Німечинні. Є коробка. Ніж новий.
      12999 грн.
    4. (в наличии 1 шт.)
      Класика,Дизайн,Стиль,Історія все це поєднане в моделі складного напівавтоматичного викидного ножа Да...
      212 грн.
    5. Копия штык ножа M1, для винтовки M1 Garand, США на 1943 годі. Клинок изготовлен из магнитной нержаве...
      3500 грн.
  3. Продавец Kondratess

Kondratess Oberschütze

4. Продавец Kondratess

Kondratess Oberschütze

5. Продавец Kondratess

Kondratess Oberschütze