В Камянці Подільскому відбулая презентація по Визвольних Змаганнях - так виглядає що клуб обзавівся новим панцерником: http://kamienczanka.livejournal.com/237228.html#cutid1
Панi вiдiйшли вiд важкоi психологiчноi травми,що на День Незалежностi iй завдала "босота та голота без виховання та освiти"...? Звернув увагу на не вдалий гiбрид ГМ 91/30 та WZ 91/98/25. Цiкаво,але ну зовсiм не в тему...
Я з вами згідний, але це залежить чи тактика публічна чи приватна. Для прикладу коли біля Хотину проводится Битва Націй, і команди при дітях матюкаются - думаю це не личить (особливо тим особам що вдають середньовічних рицарів). Якщо тактика десь в Лісі, то покривайте матами скільки влізе.
То приiзжайте до нас на захiд,дядя Ваня Вам дасть Макса чи Люiса ,побiгаете з ним в серпнi в бавоняному кашкетi та одностроi вгору-вниз,i потiм дасте всiм приклад,як треба пукати метеликами...
Дякую за запрошення. Я буквально два дні тому вернувся з масової реконструкції по ПСВ. Приватна тактика, усі соплять в своїх вовняних піджаках, шоломах, дубінках, рюкзаках ітд. На 300 людей і два дні рекону я ніразу не чув якихось матів. Ось такі метелики.
Норман,я не Станиславский,но! НЕ ВЕРЮ! Либо это была не тактика,либо это были не реконструкторы. Неужели ни один из унтеров,после неудачной атаки не произнес речь в стиле-вы,...,шайка тупорылых ... ,которые ,...,непонятно какого ... сдесь забыли! Сейчас вы все,...,пойдете в атаку цепью в рост! С пулеметами,...,на флангах!.. И вы,...,или возьмете эту,...,позицию,или пойдете на ... !
Ну в Північні америці взагалі маюкаєтся здебільшого тільки один контингент - негри. Більшість що робить реконструкцію - то виховані білі люди. Найгіше що там можна почути то "дупа", тіпа " давай рухай свою дупу з траншеї"! П.С. А рекон один з наймастабніших які я коли небудь бачив - згодом виложу фото.
Норман,это стрёмно... Я конешно понимаю,что в Штатах когда играеш в шахматы белыми то у тебя из 16ти фигур две голубых и одна розовая... Но мне как то спокойней обращение унтера "Ваня,какого х...!"...