Грешно над стариками смеяться (я так думаю). Мы их жизнь не прожили-.Причем тут старики и ихняя жизнь.Старики сами ухахакиваются с дибила написавшего этот бред.
3,14!!! Хворі люди!!! Хворі настільки, шо я слів адекватних НЕ маю, щоб це описати!!! Ніколи не цікавився мавзолеєм і іншою фігнею, але після того шо я побачив - це 3,14. Йопт, а там ше й черги стоять щоб «вождя» побачити (точніше виродка). Повний 3,14!!!
Єгомосцю не важко писати трішки розгорнутіше, щоб ми могли зрозуміти суть його постів? Чи, трава не дозволяє писати адекватно?
Был давно разговор - надо за счет КПРФ перевезти тело и похоронить рядом с матерью. Если хотят, пусть поставят монумент ему (за свой счет) и пусть туда ходят поломники. А мавзолей оставить, как исторический памятник. показывать его туристам. Там много интересного, те же механизмы поднятия тел вождей на трибуну и пр.. В общем, деньги пусть идут в городской бюджет. В идеале еще и перевести президента на китай-город, где администрация, а Кремль стал бы историческим памятником. Судя по ценам, оч. нехилая была бы статья доходов в муниципальный бюджет.
Цей абітурієнт не так далекий від "історичної" правди, яку нам навішували в школах, бо якщо почитати біографію Леніна, то можна знайти багато таких фактів,що не лізуть в ніякі ворота, але в які вірили більшість народу.