Доброго вечора, хочу продати блок від Garrett ace 250 в роботчому стані, пишу все як є щоб не виникало лишніх питань, був купив б.у прибор динамік був ледь чутний, тому робив заміну динаміка, робив сам, дротики зєднав) все працює чудово але динамік працює трішки тихіше ніж працює оригінальний, мені наприклад зручно щоб нечули сосіди як працює прибор)металошукач не глючить працює чудово, коли розкручував десь загубив одну гайку на фото показав, сам прибор дійсно гарно працює і проблем не буде, от тільки то що робив сам особисто динамік , тобто поставив інчий, комусь як буже затихо то може просто собі замінити, тобто описав я все і скажу тільки те що проблем з прибором не буде тобто працює гарно, бажана ціна 3000 але ви пропонуйте якшо щось , так як зараз цін на прибори не дуже знаю Знаходиться в місті Дрогобич Відправлю новою поштою Можу і наложкою а хто не хоче платити за наложку то можите скинути і на карточку, тобто все залежить від вас М.Дрогобич Наложка або передоплата (приват банк) Ціна 3000. Присутній торг