Вітаю. Чи пробував хтось сканувати бліндажі на ПСВ глубинниками або іншою професійною технікою? Питаю бо не знаю що з великого металу може попадатись у блінах... Ящики, буржуйки? По наших Західних лісах бліндажів валом а от піднятих не зустрічав. Також цікавить хто як шукає сміттярки та чи є сенс просто піднімати окопи? Прошу хто в темі діліться методом пошуку, по можливостях з фотографіями. Дякую. П.С. На друбствері заципився за велику металеву тарілку, так випадково попав на смітник.
Чисто випадковий смітник далеко від бліндажів, на краю яру... По лісах серед великої кількості бліндажів стікло взнайти взагалі рідкість, деж вони смітили, де шукати смітники??
Тут також біля брудствера чорний сигнал, так як сигналів за день цікавих не було, вирішив копнути і понеслось..
Пане Клевер, Ви щедра людина. Той, хто отримав такий подарунок достойна людина. p.s. вушко в кружки було?
Добрий вечір. Будь ласка і мені підкажіть з якого боку чи де шукати смітник на місці стоянки німецьких солда ів часів ПСВ.
Чи пробував хтось сканувати бліндажі на ПСВ глубинниками або іншою професійною технікою? Питаю бо не знаю що з великого металу може попадатись у блінах... Ящики, буржуйки? По наших Західних лісах бліндажів валом а от піднятих не зустрічав. Також цікавить хто як шукає сміттярки та чи є сенс просто піднімати окопи? Сенс однозначно е,власне останнi два сезона тим займаюсь.Там де був жир по верхам-однозначно треба шурфити блiни.Практика показуе,що кожен 4-5 буде непустий.Правда по Рiа барахла бiльше,але не завжди цiкаве,у нiмцiв речi краще,але кiлькiсть менша.Якось так...
а як за глубоко бліндаж копати треба? Цікавить німецький. А то є такі, що глубиною по 4 метри (це зараз).
опришку кружку подарив іншим придбаю вайтс тм, думаю нічого не поможе але спробую. пробував самопалами глубинниками, толку ноль... Пробував біля вже знайденого смітника просто забивати лопати, був звін стілка (відрізняється від камня і коріння) толк є...
що до потреб... бліни на передовій глибокі а на тилах може і по шию а то шей менші... відповідно на передовій смачніше, в тилах так собі. і між іншим тили часто ставали передовими і навпаки... одним словом тре докопатись до підлоги а вона повинна бути!
На передовiй може бути зброя,патрони,гранати-в тилах особистi речи,амунiция.Смiтники як правило в тилах,там де стояли довший час.В горах принаймi так
Pan Ivan користуєтесь грубинником? якщо так то яким і як успіхи,за що зациплялись? У наших багатьох лісах кислотні грунти і липнуть до лопати, так просто не злітають, копати важко.. ПИТАННЯ,: якщо у бліндажному городку близько ста блінчиків який копати? Як вибрати? Також є круглі,великі- малі, квадратні,подовгасті, глибокі і ще глибші... які вибирати для піднімання?