Доброго дня всім! Нещодавно тут була цікава інформація про форумчанина - blemon. Наразі він вже забанений на форумі. Багато людей писали цікаві речі. У мене була домовленість з ним про купувлю запчастини до СКС. Обіцяв привести її з США. Скидував мені фото та відео запчастини. Розповідав що вона вже в Україні. Тільки протягом 3 місяців він не як мені її не відправляв, постійно придумував якусь фігню. Поставив питання йому повернення передоплати, також обіцянки: вечором скину, завтра скину і таке інше. З попередньї теми що була по ньому зрозумів що я не один такий у кого він взяв кошти і кинув. Камради прохання хто наступив на граблі так як і я написати в особисті. Завтра-післязавтра планую іти до поліції і писати заяву про шахрайство. Добре що хоч розуму хватило в мене робити скріни переписок коли він в чергове пообіцяв що відправляє товар. Пропоную скооперуватися
https://reibert.info/threads/blemon.1436090/ Це одна з сотні обіцянок відправити товар або повернути кошти (24.10.2023)
А що там його молодший віруючий брат лівий алфієв, не хоче допомогти вернути вам гроші за свого колона наставника блемона?
Доброго времени суток! Вас я тоже успел чем-то обидеть? Был просто здесь уже один клоун, который утвержал что моя страница это чей-то клон, да вот только все его сообщения и мои ответы убрали уже... С уважением.
Опа,опа.....довго не заставив себе чекати....клюнув швидко, як кажуть в народі..на злодію шапка горить! Чувак...тут адекватні люди, які знають один одного не один рік, мразіну викуплять швидко,навіть якщо прикинешся глухо-німим.
Наверное, это потому что я уже отвечал в этой теме, и мне пришло в оповещения что здесь кто-то написал? Интересно, куда же делся тот первый рассказчик, который так яро плевался обвинениями в мою сторону... Но там +/- хоть понятно было почему, я его носом ткнул в его никчемность. А с вами что уже "не так" произошло?
Блемон,ти можеш міняти айпі адреси, ніки і тд, але репутації вже вернути не можливо, ще як би ти мовчки повернув гроші, а не поливав брудом в попередніх темах достойних Камрадів , вибачився би, про це б забули, але це не про тебе.Так що якось так.
Всім доброго дня! Кошти пан blemon так і не повернув хоча обіцяв не одноразово після всього що писалося у даній темі. Викладаю дані щоб ніхто не попав. Номер його телефону: +380 (68) 071 49 78; ПІБ: Чухрієнко Сергій Дмитрович; Кошти були перераховані на картку: 4149 4993 9825 1858 Махлай Христина Василівна (казав що то картка дружини). Карта ПриватБанку: 5363 5420 1905 2548 Чухрієнко Сергій Дмитрович Працює в ТОВ «ІМБА-ЮА», м.Вінниця. Крім того по нього відкрите виконавче провадження: Скріншоти останніх переписок де обіцяв повернути кошти:
Чухрієнко Наталія Євгенівна 095-345-18-79 098-007-58-12 зареєстрована з ним за одною і тією адресою м.Суми, вул.Герасима Кондратьєва, 110 кв. 121