О да !!! Это ж есть такая бумажка, точно!!! Как то призабыл уже. Цена ему от 600 и выше. Я не любитель такого. Но тем не менее люди берут.
в лучшие времена такой бюст можно было продать за 1000-1200 гривен. сейчас народ уже набрался то чего хотел, сейчас цена ближе к 700 гривнам. за большую сумму тоже можно будет продать, но это не спешно и на любителя.
бумажка є не тільки 200 гр а 100 і 50 також я думаю що не втому справа які є бумажки а в тому за скільки їх купують мій хороший знайомий почав продавати такий самий силумінувий бюст з 1000 гр а продав на початку грудня минулого 2016 року за 200 гр і це не тому що він стільки просив а тому що рік його возив і так як він мені сказав ( ели здихався) хотя на той момент він просив за нього 400 гр але на сльоті і стільки не пропонували
Та ладно Вам. Фіг з тим бюстом! Відпочивайте з сім'ею, нахіба той інтернет. А 200 гривень як не крутіть то бумажка вже. Нічого толкового вже за ню не візьмете А шкода
Ну и я об том же. Пошли лучьше бухнем!!!!! А то Джержинский, Джержинский.... Ксате, как эта херня правильно пишется? Я призабыл чуть(((((