Гвинтівка Aselkon MX-10S, виробник Турція. Було проведено модернізацію, бо з магазина не все подобалось в ній. Встановлено редуктор і передню пробку із заправочним портом під штуцер 6 мм. від Гени Саус, встановлено саундмодератор від Алексей Днепровский (LeniaDP), якість їхніх виробів знають всі. Без модера не варіант, бо звук без нього як з мілкашки, дуже гучно. Зроблена фаска пульного виходу, полегшено і відполіровано ударник, з 60 г. на 46 г. замінено пружину ударника. Відправлялась на ТО і настройку. Була пристріляна на 50 м. кулею шершень 0,75, швидкість 260м/с, фото мішені є, але не сподобалось, переналаштував на кулю Люман ФТ 0.68г або JSB 0,67, швидкість 250 м/с, редуктор на 130 атм., більш стабільно летить. Ще є куди її пилять, як на мене спуск можна зробити кращим, на даний момент що зміг зробити це 150-200 грам. Фото з відстрілами виклав кращі що в мене вийшли, бо все залежить від рук, а гвинтівка може і краще, відстріл робив з мішків. Це моя перша ПСП, і вона мені подобається, але як завжди буває в цьому ділі, хочу щось спробувать інше)). В комплект входить: Гвинтівка Aselkon MX10-S (БЕЗ ПРИЦІЛА) 2 барабани на 14 куль. Заправочний штуцер. Рідна передня пробка. Пружина для настройки на більшу швидкість. Кейс для переносу гвинтівки. Кого цікавить звертайтесь. 16500 грн.