Здравствуйте камрады. Продам какой ножик. Общая длина 275 мм. Длина клинка 150 мм. Толщина 5 мм. Спуск от обуха. На ручке скол отображено на фото. Ножен нет. Лезвие в идеале. Цена 5000 гр. Предложение в личку. Просьба в теме не фулдить.
Уверенные?! Всегда найдется умник ( типа всё знаю). В каждую тему вставляет свой пятак. Админы обратите на это внимание.
У вашого зразка дві пласких сторони. В оригінальних моделях з однієї сторони спуски від центру, а інша сторона пласка. Можливо це якийсь кастом або лімітка, але не дуже схоже, судячи з руків'я.
Это кастомная модель, была выпущена в ограниченном количестве. На кацапских сайтах есть информация про этот нож.
Так, серія Elite Forces була випущена у кількості 999 ножів та мала серійний номер. Який серійний номер у вашого ножа?
У мене в колекції три подібних ножа в оригіналі. Всі ножі цього типу мають на болстері серійний номер. Де ваш? І ваша модель не повинна мати спусків від обуху, бо його там взагалі немає. Бойовими ножами займаюсь більше десятка років. То тикніть мені в офіційну інформацію щодо вашого гібрида. І я не розумію щілини на руків'ї. Чому? Я допускаю, що якимос дивом можна відтяти шматок того стійкого матеріалу руків'я, але звідки там той проміжок?