Big Cat не добросовістний продавець.

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем rymar, 20 січ 2018.

1. rymar

rymar Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    11
    Адреса:
    львів
    Перед тим як поставити ставку на його лот я запитав у нього чи може він відправити лот, якщо я його викуплю, УКРпоштою. Він відписав, що може і повідомив, що вартість пересилки УКРпоштою 30 грн. Я викупив його лот і заплатив за лот і 30грн. за пересилку Укрпоштою. Викуплений мною лот він відправив Новою поштою. В результаті, я ще раз платив за пересилку тільки вже НП. На мою пропозицію вернути мені 30грн. він не реагував. Гроші невеликі але даний випадок характеризує продавця Big Cat як не добросовістного і як такого, що за кілька грн. він готовий зганьбитись.

Okrygenec1942, Виталиг, Mishel1 та 5 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые доп...
      103 грн.
    2. (в наявності 7 шт.)
      Frog Bayonet ,DPM,IRR. Чохол для піхв (ножен) штикножа. Оригінал Великобританія. Має кріплення до по...
      130 грн.
    3. (в наявності 8 шт.)
      Ножі нові міцні та надійні виробництва Франція можна для військових цілей Без люфта. Товщина обуху 2...
      450 грн.
    4. б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые доп...
      1 грн.
    5. б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые доп...
      1 грн.
  3. Yako

Yako Хорунжий Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    Дайте посилання на тему і сторінку продавця.