всім доброго. знаю шо патрон нерядовий(пів року оприділити немогли)хотілось почути хоть якісь думки по ціні. інфу по ньому обіцяли за пару днів докинути. буду вдячний
оприділили раніше як берддан... https://reibert.info/threads/berndl.657094/ ще у оприділенні гільз-патронів сказали що берддан,чи верндиль...я їх путаю але питання не у цьому,цікавить інфа і ціна,взагалі думки по СЛЬОЗОГІННОМУ ПАТРОНІ фото№1-посередині капсула(з другого патрона)з сльозогінним газом,казали ці патрони видавали поліції...покищо інфи по них нема.
знайомий поляк-копач-сапер казав що використовували їх у підїздах,постріл через вікно і так дальше... противна кака там у середині за стільки років зробилась
а це що поганий станкінчик гільзи ідеал,вмятин нема,наліт мінімальний чиститься на раз-два.... і смисл не у стані а у рідкості....
ну давайте мыслить логически, что гильза никому не есть редкостью это факт, а от по поводу пули есть сомнения, в те далекие 1880-е года когда использовали ГРА еще не было таких технологий что бы слезоточивый газ поместить в пулю, возможно и газ такой еще не был придуман. так что не известно что там у Вас за пуля, возможно с фосфором... но особого ажиотажа не ждите
він у мене вже рік купляє,Ви що думаєте я би копав і крутив з нашими цінами...булаби у мене границя,давно на прадо би ганав.
так дайте ссылочку для народа , хотя-бы и на музей.....Все посмотрят с удовольствием и с наукой на будущее.... А то я уж по 15 грн такие гильзы продавал - лошара А по поводу Вашей пули нужна отдельная тема. И опять-же с сылкой на музей с инфой....... Я пока такого не встречал - допускаю ,что не знаю Так просветите людей ,а-то все пугаете своими гигантскими зароботками , а инфы нет........
так інфи і небуде....фото з музея надіюсь буде. Виж з Львова,заїдьте до мене і зустрінете... я гільзи по 5продавав,але причом тут гільзи???
Ціна лому. І для початку на обговорення раз не знаєш що виставляєш ато верндль,бердан.... гільза мать її, 50 грн за 1 кг
Ну может все и не та плохо......,. Только надо разобраться. То что гильза не Бердан - ( извините..,.. ослу видно ) , да еще и в коррозии.......... Но гильза в таком виде встречается , хоть это и не Вэрнндль и не Бердан , а Гра........ А по поводу слезоточивый - расскажите , никто не знает Без плддевок , интересно знать. П.с. рубать ничего не собираюсь - для этого есть " молодые- безголовые" коллеги.
так і я немаю інфи...тільки слова співробітника і власника музею...вони теж таку фігню находили на тереторії Польщі. якщо Ви не новачок тож кажу заїдьте і самі все побачите,цікава і Ваша думка. а у пульках я нерозбираюсь взагалі...я по калібрах 150+
Вы думаете так все так просто - взял захотел и Заехал...... Врем По гильзе все давно понятно - Гра , а с пулей пардоньте................ Так ведь и это ситуации не изменит без конкретной инфы..... У меня ее нет на данный момент ( по пуле ) ...