Доброго, дня, допоможіть оцінити ммг рушницю, років 5ть по тому дісталась по обміну, майже новою, паперів нема, т як приїхала в фурі ,хот ів зробити під дозвіл, але кацапи зруйнували плани, з мінусів необережне зберігання, і зломана бабочка на цівкі перекл авто ,і помпа
Не має жодних припущень? Відповім тут, щоб кожному в особистих не відповідати,мені на обмін вона вишла десь 450 дохлих, тому і запитую, про ціну на сьогодні, з пов.
Вітаю. Зараз до 500 у.о. Для прикладу, Фабарм з двома стволами, практично новий: https://reibert.info/lots/pompovoe-ruzhe.889444, правда під дозвіл...
Який жах! Довести до такого стану рушницю. Матюкатися хочеться. БУ Бенелі М-3 зараз висить на УООРівському сайті в ідеальному стані за 1000 дол. Без документів рушниці завжди дорожчі на 50-100 %. Але це стосується дешевої зброї. Інерційний напівавтомат з поворотним затвором - не та зброя яку купують без доків для браконьєрства, або щоб на дачі лежало під кроваттю для самозахисту. (На мій погляд, складна і капризна зброя, хоча адепти секти Бенелі з цим можуть спорити). Теоретично , М-3 без доків повинна коштувати 1000-1500 дол. Але, враховуючи стан і поломки , я б оцінив в половину озвученої суми. Тобто, приблизно 500-800 дол.