Складний ніж Benchmade Taggedout S45VN Green G-10 15536

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 22 січ 2025.

1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_3277.jpeg

Вітаю, спільното!

До вашої уваги мисливська версія багаута, яка, на мою думку, краще нього у всьому. Taggedout має крутий кліп поінт клинок, більший розмір загалом, цікавіший профіль руків'я і кольоровий бекспейсер. Все це при збереженні малої ваги і габаритів. Відносно тонкий обух і високі спуски забезпечують відмінний різ.

Ніж комплектується кліпсою глибокої посадки і великим отвором під темляк, що забезпечує легке зняття з кишені. Коротше кажучи, я за Taggedout у цій битві.

Даний екземпляр новий, але лицьова G-10 плашка, як на мене, має невеликі пори у кількох місцях. На функціональність звісно не впливає, але в ціні враховано.

Довжина: 207 мм
    Клинок: 89 мм
    Руків'я: 118 мм
    Обух: 2 мм
    Вага: 60 г
    Сталь: S45VN

Виробник: США

Ніж новий, повний комплект

Ціна: 245$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3278.jpeg APC_3279.jpeg APC_3280.jpeg APC_3281.jpeg APC_3282.jpeg APC_3283.jpeg APC_3284.jpeg APC_3285.jpeg APC_3286.jpeg APC_3287.jpeg

prapor-vsp, flip.kiev та Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Фіксований штик-ніж M7 від Mil-Tec - це точна копія армійського штик-ніжа, розробленого для однієї з...
      559 грн.
    2. (в наявності 7 шт.)
      Пропоную вашій увазі консервний ніж американського типу зручний та компактний виготовлено з нержавію...
      55 грн.
    3. Этот автоматический нож Microtech Combat Troodon Gen III Outbreak поставляется с зелено-красной алюм...
      33000 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      399 грн.
    5. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху до 3 мм. Ширина 3 см. Люфт відсут...
      450 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv