Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Benchmade Sibert 275BK Adamas AXIS Lock Knife Black G-10 (3.82" Black) Пропоную на продаж ще один Adamas від Шейна Сіберта, але вже в повністю чорному забарвленні. Цей ніж - це ідеальний вибір для тих, хто цінує баланс між силою та функціональністю. Створений з думкою про використання в суворих умовах, він поєднує легендарну міцність з гарним дизайном. Лезо зі сталі D2 та система замка AXIS гарантує безпеку та легкість відкриття однією рукою, руківїя з чорного G-10 стійке до механічних пошкоджень та вологи. В сукупності це великий американський тактичний складень від Benchmade з лезом 97 мм. Ніж All Black, від кліпси, до лайнерів і леза. Ніж в цій сталі вже не випускається. Новий, оригінал, привезений з США Загальна довжина: 226 мм; Довжина клинку: 97 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Механізм відкриття, замок: Axis Lock; Сталь: D-2; Покриття/обробка леза: Black; Матеріал руків’я: G-10 (Black), облегшені стальні лайнери; Кліпса 2-позиційна; Вага: 183 г. Мої інші теми: Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI Microtech Exocet Red, Stonewash M390 Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade Spyderco Endura 4 Emerson Wave Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж продано, дякую покупцю! Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимете про всі оновлення першими.