Складний ніж Benchmade Adamas Cru-Wear Olive G-10

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 28 вер 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    480
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Benchmade Adamas AXIS Lock Knife Olive G-10 (3.8" FE) 275FE-2

Втілюючи дух справжньої витривалості та надійності, Benchmade Adamas від Шейна Сіберта в оливковому забарвленні – це ідеальний вибір для тих, хто цінує баланс між силою та функціональністю. Створений з думкою про використання в суворих умовах, цей ніж поєднує легендарну міцність з гарним дизайном.
    Лезо зі сталі CPM-CruWear забезпечує чудову стійкість до зносу та корозії, система замка AXIS гарантує безпеку та легкість відкриття однією рукою, руківїя з оливкового G-10 стійке до механічних пошкоджень та вологи. В сукупності це великий американський тактичний складень від Benchmade з лезом 97 мм.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 226 мм;
    Довжина клинку: 97 мм;
    Товщина клинку: 3,5 мм;
    Механізм відкриття, замок: Axis Lock;
    Сталь: CPM Cru-Wear;
    Покриття/обробка леза: Cerakote (Flat Earth);
    Матеріал руків’я: G-10 (OD Green), облегшені стальні лайнери;
    Кліпса 2-позиційна;
    Вага: 183 г.

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet Natural Clear Apocalyptic Standard
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard
    Microtech Ultratech Bounty Hunter Tanto
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic

Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI
    Spyderco Endura 4 Emerson Wave
    Cold Steel SRK SK-5

Cold Steel SRK Compact SK-5

IMG_3170.jpeg
    IMG_3171.jpeg IMG_3172.jpeg IMG_3173.jpeg IMG_3174.jpeg IMG_3175.jpeg IMG_3176.jpeg IMG_3177.jpeg

Останнє редагування: 1 жов 2024
    Малыш та Monya. подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      920 грн.
    2. Характеристики: Клинок: сталь VG-10 Загальна довжина: 18.5 см Довжина клинка: 8 см Довжина ручки: 11...
      330 грн.
    3. Продам Мультитул Leatherman Kick, у робочому стані. Характеристики в мережі. Прихованих недоліків не...
      670 грн.
    4. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      373 грн.
    5. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      299 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    480
    Резерв

4. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    480
    Ніж продано, дякую покупцю!
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимете про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.