Ніж оригінал б.у., мною зроблено мікропідвід (грався на новій точилці, переточувати повністю не маю бажання по причині відсутності алмазних каменів, а тими що є, з Алі, s90v гризе, але не швидко), встановлено титанову кліпсу, бо рідна якась завелика, болтикам зроблено вороніння. Механіка гарна, на клинку присутні подряпини (не критичні як від грубого абразиву їх видно якщо придивлятися), бонки мають косметичні пошкодження (на фото видно, подряпининами я їх поставив всередину звідки вони там я хз, таким вже придбав). Накладки карбон, рідна кліпса у наявності. Стосовно оригінальності -клеймо чітке, напис ® ледве помітний, карбон не клеєний бутерброд, болтики кліпси та накладок з дюймовою різьбою, накатка на лайнерах зі сторони обуха має більше прорізів ніж на репліка, осьовий під 10 торкс. Гарний варіант спробувати s90v, кому недовподоби мої апгрейди і, що руки туди лізли, ну вибачайте на Алі можна придбати набори болтів, бонок на будь-який смак та колір, як і кліпс. Єдине раджу замок аксіса брати не титановий, бо буде заліпати. Я от не надав цьому переваги і мій багаут лежить, бо чорний не подобається, а фурнітура стоїть титанова у колір, а титановий аксіс це як силіконове мастило -заїдає і скрипить (я колись навіть один ніж розбирав із-за силіконового масла дуже дивний еффек воно дає, бо подумав, що ніж бракований), пара тертя титан-залізо це на порядок гірше від силікону. Ціна продано грн.