Ультралегкий, високоміцний, ергономічний, багатофункціональний. Помаранчевий клинок з профілем кліп-пойнт вирізаний лазером із преміальної Magnacut-сталі та пройшов обробку Orange Cerakote - ідеальний варіант, як для виконання дуже делікатних, так і грубих маніпуляцій. Титановий AXIS®-lock з DLC-покриттям та двосторонній шпень з помаранчевим анодуванням - дозволяють швидко розгорнути клинок одним рухом руки та надійно його зафіксувати у відкритому стані. Чорне та оригінально текстуроване руків"я зроблене з вуглицевого волокна і базується на сталевих лайнерах, стійке до підвищених навантажень і негативного впливу ззовні. Анодований штифт помаранчевого кольору на хвостовику руків"я може використовуватися у якості отвору під темляк чи склобою. Новий. Оригінал. Придбаний в США. Характеристики: Виробник – Benchmade-USA; Модель – Taggedout; Тип - колекційний, складаний, мисливський, кишеньковий, EDC; Колір клинка/руків"я - orange/black-orange; Загальна довжина, мм – 207; Довжина складеного ножа, мм – 118; Вага, г – 85; Довжина клинка/ріжучої кромки, мм - 89/87; Товщина леза, мм – 2,3; Матеріал клинка – CPM-Magnacut; Твердість, HRc – 60-62; Профіль – clip point; Фініш – orange cerakote; Тип заточування – plain; Конструкція осьового механізму - шайба/фосфориста бронза; Спосіб відкриття - шпень/двосторонній; Блокування – axis lock; Матеріал руків"я – carbon fiber; Товщина руків"я, мм – 12; Додатково – отвір під темляк, кишеньковий затискач/Mini Deep Carry/Tip-up Ціна 13 700 грн