Добрий вечір попалась така красота повністю ціла вже друга моя кокарда баварії.Трішки погнута,але метал на диво дуже крепкий і товсти на попередній був тонший думаю,що хвіс на 100% вирівняю і так трішки підрівняю і почищу.Але цікавить ціна в такому стані.
Так я ж і створив тему в (Сколько стоит?) Та багато,що на віолітті стоїть не дорого і не купляють в мене вбита була в набагато гіршому стані за 400 продав...
А ця дуже крепка і стан хороший трошкі підігну почищу і буде як новенька опит вже в ціх справах маю вже далеко не першу знаходжу...
Поставте на оцінку на Райберті.Потім в гілку на продаж.Стартуйте з максимальної сказаної ціни і до низу.
Для чого Вам поради в оцінці,якщо Ви вже продавали подібну,стартуйте з 1гр, а там як БОГ дасть...З пов.
В розділі ХО, модератори за ссилки на Віоліті можуть і до БАНу відправити. Я з ними згоден, бо якось не добре і невдячно виходить. Оцінити на Райберті, а продати на Віоліті. Досить вже. Бо скоро реально, один секонд залишиться і теми про московький патріархат. Гляньте теми продаж. Поставте нормальну ціну, і продасте тут нормально. Думаю, почистіть, відреставруйте геометрію і стартуйте з 1000 гривень. Хоча по великому рахунку це копійки.
Ціна залежить від "моменту" продажу...бувають випадки коли доволі рідкісна кокарда продається за безцінь,а іншу "розганяють" до 1000 при реальній ціні в 300-400грн. Ваша в ненайкращому стані,але враховуючи вік,рідкість і комплектацію(корони,хвости,лента присутні)ціну покаже тільки аукціон,але моя скромна думка-500грн+-
Метал крепкий,я сам вирівняю її і відреставрую,а тоді вже побачу чи продавати чи ні.А 400 грн. це не ціна для такого стану гляньте мої теми яку я продав за 400 грн. в якому стані з виликіми втратами,а тут є всі запчастини і стан на 4..