здравствуйте камрады, админы! искал по форуму и не нашел, может где есть поправьте ,интересует следующее-хотелось бы вернуть описание бана, за что, и на сколько был наказан человек на сайте. раньше под ником или при нажатии на аватарку, была видна информация. сейчас такого нет. и не известно будет ли еще помилован человек или искать концы для его поиска( как в случае с Дмитрий Украинский) человек взял денюшку за проданный товар, а когда он появиться и за что его наказали не видно. \ Администрация! обратите пож. внимание на просьбу. думаю это не только мне интересно. спасибо. с ув.
Підтримую мене також не раз цікавило це питання і я також хочу щоб адміни чи модератори просвітили в цьому. Дякую
Почему не видно?? Дмитрий Украинский Заблокировал: Artem Причина блокировки: Систематическое нарушение правил продаж Дата блокировки: 8 фев 2016 Окончание блокировки: 8 мар 2016
Да, но это только можно посмотреть если зайти на страничку пользователя. А если пользователь ограничил доступ к своей странице? то уже и не понятно- оживет человек или нет!! с ув.
Совершенно согласен с Вами просто спрашивали о Дмитрий Украинский 100% надо сделать так чтоб знать причину бана если пользователь ограничил доступ к своей странице Мне не понятно, зачем прятаться ограничивая доступ к своей странице?
Есть разные причины ограничения доступа.. Например у меня очень бойкая теща,она судится со мной два года,пишет заявы полицаям обвиняя во всех грехах,притаскивая в суды и участки мое фото в немецкой форме с реконструкций. Естественно ни судьям ни полицаям ни мне это не нравится. Обычно чтоб не заморачиваться и не искать в темах фото таскают с альбомов в профиле,контакте и фэйсбуке. Там я тоже все ограничил. Так что бывают ли чиные причины.
Шановний Leut.Horn але проблеми з тещею і судами це откровенно говоря ваші лічні проблеми я особисто не буду розповсюджувати ваші фото і думаю що більшість колег форумчан також не будуть цього робити а по поводу тещі то є багато способів зробити так щоб вона взагалі не змогла ходити по судам. Тепер конкретно по закритому профілю я думаю що всерівно треба зробити так щоб ні хто його не закривав віднесіться до моїх слів з розумінням. Ще раз підкреслюю більшість кідків і мутних оборуток проводиться при допомозі закритого профіля треба ж перш за все розуміти що не кожний з нас і я в тому числі побачивши те що мені потрібно починаю придиратися до колеги ти мол профіль закрив ти що хочиш кінуть і так далі. Як варіант пропоную адміністрації зробити розділ де можна буде задати питання а хороший цей форумчанин з закритим профільом а не було в нього проблемних оборуток і так далі і модератор на протязі 24 годин чи ще якогось часу відписав що так мол і так все добре то він просто от тещі морозиться чи від жінки. Сказав те що думаю так що якщо думаїте по другому то також викладайте свої думки тут я і не тільки я з задоволенням почитаємо і всі разом і тільки ми всі разом найдемо рішення цієї проблеми.
це один з них А взагалi закривати чи ні профіль вирішують самі користувачі. Але якщо Вам не подобається зверніться до Артему щоб він вніс до Правил пункт забороняє продавцям закривати профіль. Повірте, туди можна все що завгодно написати навіть не закриваючи його.
Ну мені наприклад для тьощі і патрона шкода а взагалі то американці кажуть що таким способом не гуманно вирішувати проблеми можна і по другому буде хоть трошки довше але тоже надійно. Але не про те мова а про те що я рахую що коли людина відкрита і про неї все і кожному ясно і видно то і легше кожному з нас. А вам шановний Leut.Horn від душі бажаю щоб всі ваші проблеми з тьощоб закінчилися