Продам три пістолета Байкал МР-651КС Продаю на експеременти. Пістолети механічно в нормі. Але відновлювати їх до заводського стану не бачу сенсу. 1лот. Ліва частина корпусу пістолету біла зламана. Для того щоб її закріпить, стоїть продольний штифт, а тримається за рахунок рідного болта і маленької детальки на скобі спускового крючка. Після ремонту по механіці все працює. Стоїть адаптер на 12 г балон і піджимний гвинт потайний під шестигранник. Можливо травить, не хочу перевіряти. Цілик втрачений і на пластикуруків’я є тріщинка. В комплекті два барабани під шарики і кулі. Ціна продано Лот 2 Пістолет в нормі. По механіці все добре. В комплекті один барабан під кулі. Перехідника під 12 г балон не стоїть але там встановлена висока прокладка(від С 11) що ховає голку і дозволяє користуватимь 12 г балоном СО2. Піджимний гвинт вкорочений. Прокладки не перевіряв можливо травить. Цілик відсутній. Ціна продано Лот 3 По механіці пістолета все в нормі. Цілик відсутній. Пістолет під 8 г балон, піджимний гвинт рідний (довгий) В комплекті пластиковий барабан під кулі. Шахта барабана розширена(кимось пиляна) Прокладки не перевіряв скоріш за все травить. Ціна 900грн
Той шо з двома барабанами, стріляє)) Я і так його на експеременти продаю. Люди з цих корнетів всяких пневматичних монстрів роблять.