Знайшов в одного діда ось такий багнет: Довжина клина -353мм Загальна довжина -475мм Ширина – 27 Вістря – гостре, але не точене Кнопка – подібна на Манліхер На гарді вушко зламане, орієнтовний діаметр 8-12мм Номер на клині написане кирилицею ЛГ 297 На звороті форма клейма – кругла, нажаль не зміг розібрати, а дід не дав взяти додому почистити. Дуже здивований клеймом на кирилиці, я взагалі думав що це Манліхер, но чий – не маю навіть гадки. Камради, чий багнет і яка його вартість? Дід запросив за нього 1500гр. Вибачте за якість фото, поки що кращих нема.
от я і облажався навіть не подумав що це може бути СВТ-38, привик зназодити тільки Манліхери і Мавзери.
Розпишіть сумнівні перспективи реалізації багнета в такому стані за завищеною ціною, додайте сюди можливість потрапити на людину "з органів", а ви, як наявний покупець, вже стоїте перед ним і нікуди бігти і шукати не треба. Потім дістаньте при дідові гроші і тримайте в руках, як готовність укласти угоду. Інколи діє безумовно...
Гривен на 600, не захочет, прямо перед ним говорите "Семеныч из соседнего села за 650 отдаст, пойду у него тогда покупать"
Можна еще и у знакомого из органов форму одолжить и вней к дедушке пойти,поверте он на все расклады согласится...эт я шучу,необежайте пенсионеров,а гарду переклипать можно,но вопрос гдеж ее взять,это ж не свт40.