Вітаю. Прошу зорієнтувати по ціні на сьогодні. Дістався в такому стані, як на фото. З мого боку втручань не було. Наскільки я бачу, неточений. Під накладками багато номерів і клейм. Піхви міцні, пружини в чудовому стані, тримають міцно. З повагою.
Хз, я не бачу. На тих точених, що я бачив, сліди заточування явно видно. Тут лезо тупе, рівне, геометрія не порушена
Ну, так ваш взагалі наче вчора зі складу)). Мій далеко не такий, видно, що в руках побував. Добавлю фото поруч з лінійкою. Саме лезо ідеально рівне, видно що не точилось. Грані на долах, дійсно, дещо згладжені. Вік дає про себе знати. Можливо, так зчищали наліт іржі.
Доброго вечора . Після усіх маніпуляцій з ним досить приемний штык .. думаю 100-110 долярів коштуе ..
Лучше обсудить на каком-нить форуме по теме хо, ибо на нем могут быть свои подводные камни. И да, ножны вроде-бы не родные. Цена 120$ смело. С ув.
Злегка точений, все досить акуратно, непоганий варіант на полку. Шкода, що розпаровка штика з ножнами, був би подорожче. 100$ стартуйте, а там побачете.