Продам складаний похідний багатофункціональний туристичний набір ложка-вилка-ніж-відкривачка. Виробник не Victorinox, ціна відповідна, але якість виконання відмінна. У використанні не був. Більшу частину лежав у рюкзаку через що і продається. Можливо комусь стане у пригоді. В комплект також входить карабін із двома кільцями діаметром 25 мм. Підходить для швидкого від'єднання одним натисканням. ЦІНА продано Продажа по 100% оплаті на карту або особиста зустріч в Києві.
Доброго дня. То може треба попередити тих, хто не знає, що це до victorinox не має відношення? Чи вже не треба? https://reibert.info/threads/obsuzhdenie-multitulov.1041898/page-189#post-15786126
То й написали б це в описі, щоб когось, хто не в темі, в оману надписом victorinox не ввести. Бо ви ж самі вважали, здається, що так не слід робити.
Я вважаю що виготовляти речі які вводять в оману людей є шахрайство за що передбачена кримінальна відповідальність. Саме про це йшла мова, якщо ви уважно все перечитали. Питання у вищевказаній темі ставились з метою уникнення подальшого непорозуміння яке пов'язане із продажем товару. Всі необхідні відповіді та коментарі я отримав, за що окрема дяка кожному хто відгукнувся. Продаж мною даного сигменту жодного відношення до виготовлення тим більше до шахрайста чи введення людей в оману не має. Якщо у когось виникають питання, ставте я залюбки відповім. Ще раз повторю, що даний похідний багатофункціональний туристичний набір не являється копією чи підробкою чи реплікою. Це індивідуальний виріб, який виготовлений досить таки якісно, все відкривається та замикається чітко.
Поперше доброго дня. По друге, шановний щоб робити такий вибачте висрл потрібно мати якийсь аргумент. Особисто я нічого не наносив. І спілкуйтесь не кацапською мовою, майте хоч повагу до мови! Гарно вам дня чоловіче!
салфет вашей милости. не вы нанесли. на сайте производителя найдете ваш мультиинструмент? на счет языка... мы живем слава всевышнему в свободной стране где общаться можно на любом языке и даже на этом вот трофейном.
Та всім зрозуміло про що йде мова. Ви продаєте багато оригінальних лотів вікторінокс. Ніби серйозний поважний продавець, в якого апріорі розуміється, що якщо якась паль, то Ви про це вкажете (репутація!). А тут якесь єзуїтство по типу - "я ж в темі ніде не писав, що це оригінальний вікторінокс? Тому це не моя проблема, що якийсь новачок чи людина не в темі, купившись на мою репутацію на форумі, подумала, що купляє вікторінокс". Щось таке. "Потім людина яка не розуміє дивується як це так не оригінал або ще краще принесе комусь на подарунок."
Шановний, людина перед тим як щось купує мінімум запитує про товар який купує і не обов'язково ця людина повинна бути спеціолістом в цій темі. Якщо людина щось шукає то мінімум про цей товар гугле. Якщо комусь купується подарунок то мінімум той що хоче людина якій дарується. Все відкрито все прозоро. Я не розумію в чому тут проблема. Взяти вас і не тільки, продаєте копії спаїв чи інших брендів, вказуєте марку сталі що зазначена на клинку. До вас питання, та навіть і інших це стосується, чи вона відповідає дійсності опису в оголошенні?
Цей лот жодним чином нікому не напарюється. Все що потрібно в описі вказано, щось не зрозуміло ставте питання відповім. Діалог щось нагадує таке: