Після оформлення поліса страховки я завжди перевіряю чи внесли страховий поліс в базу. І в цьому році виявив шо на такий самий номером виписаний поліс на Мітцубісі Панжеро, в мене ВАЗ 2109 , це може бути двійник чи опечатка ?
То , что бывает не вносят -факт. У меня на слуху- 2 машины не внесли. Надо проверять. Есть программка -ресурс в нете.
Перевірка полісу : https://policy-web.mtsbu.ua/ Можете свій перевірити, по номеру авто. Отож, я завжди перевіряю
Есть программа такая. Вчера узнал и охренел, программа называется Автономера и в свободном доступе. По номеру ТС можно узнать почти все данные о владельце.
Це вчора я тільки сам почув і ще навіть не дивився. Наберіть в пошуку може щось видасть . Я й сам зараз гляну.
Дает данные о продаже машин из баз Авториа, может и других. ФИО не дает. Удобный сервис для проверки авто по госномеру, Vin и техпаспорта. что также можно на офсайтах мвд сделать.
Вбив свій № тел та № авто, інформації =0, правда авто давно купляв (2007) і нічого через ріа не продавав. Так шо база не повна, колись гуляли бази ДАІ, бувало устарівші але там інфа повна була, в свій час даже на Петровці в Києві на дисках, в старі часи продавали )).
В приложении база с 2013 года,по проданным тс - если продавали на интернет площадках( с 2013 года) то информация будет.
продавал в 14 и в этом тоже, все по авториа, есть вся ин-фа когда удаляешь обьявление не надо нажимать "продано" сохраняет в базу....будем знать.