Доброго вечора камради! Надибав сьогодні бачок від польової кухні Австро-Венгерської армії в досить пристойному стані. Відкрив, а там сюрприз - купка парерів часів Австро-Венгрії, царської Росії, панської Польщі, окупаційні папери фашистської Німеччини і страни савєтов. Савєтські папери спалив(гімно не колекціоную) а решту забрав в колекцію. Цікавить інформація по бачку та марках царської Росії. І може хто покаже як бачок від іржі почистити, щоб не зіпсувати? Ну а це, власне, фото всього хабара
Бачок чистити бажано тікі електролізом, металева діжка підходщего розміру, наливаемо воду, добавляемо або кальциновану соду або кухонну, підвішуемо в діжці бачок щоб увесь у воді був. С компьютерного блока живленя або з зарядного устройства подаемо 5~6вольт. На діжку подаемо "+" а на бачок "-".
Пане Опришку, ви б зав'язували вже, бо тут знахідок вже немає, то й скоро на західній Україні нічого через Вас не лишиться. Тут хлопці гільзам радіють, а Ви ше й перебираєте. Добре, жарти жартами, а знайшли Ви класні речі! Тут і мови нема. І стан суперовий. Круто одним словом. А мені залишається радіти тільки тому, що в мене є запальничка як у Вас на фото.
Гарні знахідки,камраде То якщо будуть попадатися всякі папери от совєтов довоєнні,Ви їх не спалюйте,краще депортуйте їх мені поштою на спєцпосєлєніе
Блін! Щас тікі звернув увагу,- бачок у чудовому стані, навіщо його чистити? Пройтись залізною щіткою та дрібною наждачкой, протерти спиртом тай одразу пофарбувати
Мне интересны нотариальные документы. Увидел у Вас как минимум один документ сшитый и заверенный нот.печатью. Что это? Продается? Если да то сообщите в личку цену. С ув. Юра